Η πιo fashionably «λειτουργική» συλλογή ever

Θα... «κολλήσεις» μαζί της!

Κέλλυ Νόβακ

Το 1930 ο Richard Drew, banjo player κι έπειτα μηχανικός στην εταιρεία 3Μ, εφηύρε την πρώτη διάφανη κολλητική ταινία, σήμερα γνωστή ως ScotchT M. Αρχικά προοριζόταν να χρησιμοποιηθεί ως υλικό για να σφραγίζει και να κλείνει συσκευασίες φαγητού, κάτι που γινόταν όλο και πιο δημοφιλές εκείνη την περίοδο. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, η κολλητική ταινία άρχισε να χρησιμοποιείται με διάφορους τρόπους και σε ένα ευρύ πεδίο τόσο σε business όσο και σε καθημερινό επίπεδο.

Έκτοτε, η δημιουργικότητα έσπασε κάθε προηγούμενο. Οι πιθανοί τρόποι χρήσης της διαφανούς κολλητικής ταινίας επεκτάθηκαν, έχοντας γίνει άπειροι μέχρι σήμερα και η ScotchT M έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο εμβληματικά αντικείμενα της pop κουλτούρας.

Τώρα έρχεται ένα brand να την… χρησιμοποιήσει με τον πιο δημιουργικό τρόπο. Αυτό δεν είναι εξάλλου και το θαυμάσιο με την Μόδα; Μπορεί κανείς να εμπνευστεί από τα πάντα, ακόμη και από το «ταπεινό» (θεωρητικά πάντα) σελοτέιπ!

Η PINKO λοιπόν, εκφράζει αυτή την δημιουργικότητα και εμπνέεται από την διάσημη κολλητική ταινία, με τον πιο ειρωνικό και αστείο τρόπο. 

pinkoscotch_01.jpgΣυνεργάζεται με την ScotchT M  και δημιουργεί μία Capsule Collection που δίνει έμφαση στο αναπάντεχο ενός ‘συνηθισμένου’ κόσμου: από την μια πλευρά η Μόδα και από την άλλη ένα λειτουργικό αντικείμενο του οποίου την pop, urban φύση εξερευνά το ιταλικό fashion brand. pinkoscotch_02.jpgΤο logo της ScotchT αποτελεί τον κύριο άξονα της Capsule Collection, γύρω από το οποίο κινούνται τα prints από καουτσούκ με τα κρυστάλλινα κεντήματα σε glitter background και οι αντανακλάσεις εμπνευσμένες από τις αστυνομικές στολές, δίνοντας μια πιο sporty διάθεση. Η εμβληματική Love Bag αποκτά κι αυτή μια πιο παιχνιδιάρικη όψη χάρη στις δύο εκδοχές με silk effect από τη μία και vintage δέρμα από την άλλη. pinkoscotch_03.jpgΗ εταιρεία 3Μ, η αμερικάνικη εταιρία που ‘γέννησε’ την κολλητική ταινία ScotchT M, μοιράζεται επίσης τις ηθικές αξίες υπέρ του περιβάλλοντος που χαρακτηρίζουν τη δομή και τη διαδικασία παραγωγής της, δίνοντας έμφαση σε υλικά που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον, συμμετέχοντας έτσι ενεργά στον αγώνα εύρεσης νέων τρόπων παραγωγής που προστατεύουν τον πλανήτη μας, ενώ δεν παραλείπουν να υποστηρίζουν και να προστατεύουν τα δικαιώματα των εργαζομένων τους για ένα ασφαλές, υγιές εργασιακό περιβάλλον. pinkoscotch_04.jpg

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares