Skip to main content

FASHION NEWS

Η Little Trees κάνει μήνυση στον οίκο Balenciaga

Ε, λογικό…


Κέλλυ Νόβακ

Δύσκολα τα πράγματα τελευταία για τον οίκο Balenciaga. Ο γνωστός οίκος τον τελευταίο καιρό βρίσκεται όλο σε… μπλεξίματα! Αφού, είχε θέμα με μια νεϋορκέζικη εταιρία με σουβενίρ απ’ όπου το brand «δανείστηκε» κάποια «κιτς» σχέδια για τσάντες, τώρα μια ακόμη εταιρία να της δημιουργεί προβλήματα.

Η Little Trees, η εταιρία που είναι γνωστή για τα αρωματικά «δεντράκια» αυτοκινήτων κάνει μήνυση στον οίκο Balenciaga! O λόγος; Ε, αρκετά ξεκάθαρος και εμ, λογικός!

Το αναγνωρισμένο brand μόδας πρόσφατα κυκλοφόρησε μπρελόκ τα οποία είναι σχεδόν ολόιδια με τα διάσημα αρωματικά αυτοκινήτου. Και όχι μόνο το σχέδιο, αλλά και τα χρώματα!

Ο λόγος που η Little Trees μηνύει τον οίκο Balenciaga είναι γιατί θεωρούν ότι οι πελάτες μπορεί να μπερδέψουν τα δύο προϊόντα και αυτό δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στις πωλήσεις τους μιας και τα αρωματικά κοστίζουν μόλις 3 δολάρια, ενώ τα designer αξεσουάρ 275 δολάρια….

Τέλος, σύμφωνα με την εταιρία, ο οίκος Balenciaga δεν ζήτησε ποτέ άδεια από την Little Trees για να κυκλοφορήσει τα αξεσουάρ αυτά. Πάντως προς το παρόν, δεν έχει έχει γίνει γνωστό αν τα εν λόγω προϊόντα του Balenciaga θα αποσυρθούν από τα καταστήματα.

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.