Skip to main content

FASHION NEWS

Είσαι μυστηριώδης; (Ναι, είσαι)

Η Nidodileda σε προκαλεί να ανακαλύψεις την μυστηριώδη πλευρά σου.


Κέλλυ Νόβακ

«Μικρά» διαμαντάκια σχεδιάζει για άλλη μια σεζόν, η Τόνια Μητρούδη aka η ιδρύτρια και σχεδιάστρια του brand, Nidodileda. Η δημιουργός έρχεται σε «αντιπαράθεση» με δύο διαφορετικές δεκαετίες και την αισθητική τους, τα ‘20s και τα ‘70s και δια μαγείας, καταφέρνει να βρει τις ισορροπίες μέσα στο «χάος». Με πολύ πιο απλά λόγια, καταφέρνει να «παντρέψει» αριστουργηματικά την αισθητική των δύο δεκαετιών και για άλλη μια φορά, το αποτέλεσμα είναι σαγηνευτικό.

Η Nidodileda παρουσιάζει λοιπόν, την νέα  χειμερινή συλλογή. Η σειρά διακρίνεται από έντονα στοιχεία baroque αισθητικής, με επιρροές από εποχές ‘20s και ‘70s, δημιουργίες που κατέχουν μια vintage εσανς ενώ παράλληλα για πρώτη φορά εμπλουτίζονται με μια πινελιά ανδρόγυνης αισθητικής.

1819nidowinter_01.jpg 

Η συλλογή «Kouros Dios» αναδεικνύει την πιο μυστήρια πλευρά κάθε γυναίκας, την αινιγματική φύση της, τις διαφορετικές διαθέσεις και αποχρώσεις της μέσα από διαχρονικές δημιουργίες που για άλλη μια φορά θα κοσμούν την ντουλάπα της.

1819nidowinter_02.jpg 

Η ποικιλομορφία που χαρακτηρίζει αυτή την συλλογή καλύπτει κάθε πιθανή μας ανάγκη και οι δημιουργίες, τα wardrobe treasures συνοδεύουν κάθε διάθεση, από τις πιο σημαντικές για εμάς στιγμές και εμφανίσεις μέχρι την καθημερινότητα μας.

1819nidowinter_03.jpg 

Η αριστοκρατική γραμμή που ακολουθεί το brand Nidodileda στις χειμερινές συλλογές του, ενισχύεται με έντονα δραματικά στοιχεία, λεπτομέρειες από περίτεχνα ανάγλυφα κεντήματα, τρέσσες και δαντέλες, εμπριμέ συνδυασμούς σε έντονους χρωματισμούς παρασύροντας μας σε ενα σαγηνευτικό και παράλληλα μυστηριώδες ταξίδι με Ρετρο-vintage εσανς.

1819nidowinter_04.jpg1819nidowinter_05.jpg 

«Ντύνει» την καθημερινότητα μας με basic μαύρο ζιβάγκο και vegan leather, βελούδινο παντελόνι με κρυμμένη ζώνη για προσαρμογή του ύψους, τα top dresses σε midi μήκος από cupro ύφασμα δίνουν την αίσθηση του silk και παράλληλα την ζεστασιά του cotton, ενώ η απλότητα των tops εμπλουτίζεται με αριστοτεχνικές λεπτομέρειες για απίθανους συνδυασμούς.

1819nidowinter_06.jpg 

Ξεχωριστή θέση στην συλλογή όπως πάντα αποτελούν τα signature Outerwear pieces της Nidodileda, οι θησαυροί στην ντουλάπα μας που απογειώνουν το στυλ μας κάθε χειμώνα, με επιτομή στο brocade, embroidered, corduroy, faux fur και sequin ενώ γίνεται χρήση πιο στητών, επιχρυσωμένων υφασμάτων με vintage layering.

1819nidowinter_07.jpg1819nidowinter_08.jpg 

Blazer, bomber jackets σε αποχρώσεις μαύρου και ασημί, το απόλυτο must του χειμώνα σε κοντό που μπορεί να φορεθεί και ως φόρεμα με ζώνη στην μέση. Μια παλέτα που αποτελείται από σκοτεινά αριστοκρατικά χρώματα κατά βάση όπως black, gold, silver και burgundy, ενώ εντάσσονται πολύ δυναμικά σε αυτήν δραματικές αποχρώσεις όπως το midnight blue, ruby, green, σε ξεχωριστές υφάνσεις.

1819nidowinter_09.JPG1819nidowinter_10.jpg 1819nidowinter_12.jpg 

Επιπλέον, embroidered accessories, με έντονα μεταλλικά στοιχεία πάντα προσαρμοσμένα στο ύφος της συλλογής αναδεικνύουν διθυραμβικά τις δημιουργίες στο σύνολο τους!

1819nidowinter_14.jpg 

Nidodileda

IG: @Nidodileda

FB: @Nidodileda

 

Photoshoot Credits Prague

Photographer: Mara Desypris

Model: Anastasia Peraki

Tonia Mitroudi

Nadia Mitroudi


Photoshoot Credits Bali

Photographer: Amberly Valentine

Model: Laurel Toma

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.