Μούσες: Το γούρι της Zeus + Dione

Υποδέξου την νέα χρονιά με ένα stylish κόσμημα.

Κέλλυ Νόβακ

Το «φέρω βαρέως» το ζήτημα «γούρι». Αν είμαι προληπτική με κάτι, είναι με αυτό. Με το γούρι της χρονιάς. Πιστεύω ότι έχει «ενέργεια» το κόσμημα αυτό. Από την στιγμή που θα το φορέσουμε στον λαιμό, τα δάχτυλα, το καρπό μας, από τον άνθρωπο που το παραλαμβάνουμε, ότι μπορεί ν’ αλλάξει όλη μας την διάθεση. Και κατά συνέπεια, να μπει με αυτή την διάθεση η καινούργια χρονιά.

Φέτος, γινόμαστε «Μούσες». Μούσες του εαυτού μας αν θες. Αρπάζουμε τη «μοίρα» μας για την νέα χρονιά στα χέρια μας και την υποδεχόμαστε με απόλυτο δυναμισμό!

Ένα τέτοιο γούρι είναι και το καινούργιο της Zeus + Dione. Όπως και το όνομά του, έτσι για άλλη μια φορά το brand, εμπνέεται από την ελληνική κληρονομία και πολιτισμό για τον σχεδιασμό του γουριού για το 2019.

2019charmzeusdione_01.JPG 

Η Zeus+Dione υποδέχεται λοιπόν, το 2019 με μια μοναδική δημιουργία που αντλεί την έμπνευσή της από την πιο περίτεχνη και όμορφα διακοσμημένη ελληνική φορεσιά, αυτή της Αστυπάλαιας και πιο συγκεκριμένα της ζώνη της, η οποία είναι παράδειγμα εξαιρετικής χειροτεχνίας.

2019charmzeusdione_02.JPG2019charmzeusdione_03.JPG 

Με το όνομα “Μούσες”, το κόσμημα φέρει πάνω του τον αριθμό 9 που συμβολίζει τις 9 Μούσες, οι οποίες σύμφωνα με την λαϊκή παράδοση, είναι προστάτιδες των τεχνών, των γραμμάτων και των επιστημών. Όπως συνηθίζεται να φοράμε τυχερά πράγματα τις ημέρες των γιορτών, το γούρι “Moύσες” αποτελεί την καλύτερη προστασία για μια όμορφη χρονιά!

Φωτογραφίες: Studio PanoulisAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares