
FASHION NEWS
Αν είσαι μαμά ή νονά τότε σε ενδιαφέρουν αυτά τα νέα
Ήρθαν οι απόκριες! Μπορούμε να κάνουμε πολύ χαρούμενους τους λιλιπούτειους φίλους μας
Στην Η&Μ φέτος τις Απόκριες οι διάσημοι υπερήρωες του σήμερα και οι λαμπερές πριγκίπισσες των παιδικών παραμυθιών συναντούν τους περιπετειώδεις πρωταγωνιστές μιας ξέφρενης ζούγκλας και όλοι μαζί δημιουργούν την πιο απίθανη εορταστική παρέα!
Δεινόσαυροι, τίγρεις, αστροναύτες, Star Wars μαχητές, μονόκεροι, πρωταγωνιστές από την ταινία Frozen… όλοι έχουν τη δική τους ξεχωριστή θέση! Φυσικά, από την αποκριάτικη συλλογή της Η&Μ δε θα μπορούσαν να λείπουν τα ρομαντικά φορέματα με λεπτομέρειες από τούλι, καθώς και μια μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ και κάπες για να ολοκληρώσουν κάθε εορταστικό outfit.
Για μια ακόμη χρονιά, οι παιδικές αποκριάτικες στολές της Η&Μ έρχονται να μεταμορφώσουν τους μικρούς μας φίλους σε πραγματικούς πρωταγωνιστές του φετινού καρναβαλιού, δίνοντάς τους έξτρα πόντους χρώματος, λάμψης και στυλ, μέσα από μία ευρεία γκάμα ευφάνταστων επιλογών σε προσιτές τιμές.
![H&M_KidsCarnival_Lion[721].jpg](http://www.allyou.gr/images/images_2018/Dimitra/H%26M_KidsCarnival_Lion%5B721%5D.jpg)
Βρες τη δική σου αγαπημένη, αποκριάτικη στολή από 9,99€ στα καταστήματα H&M με την παιδική συλλογή και online στο www.hm.com.