Skip to main content

FASHION NEWS

 H&M Conscious Exclusive 2019: Ομορφιά και αειφόρος μόδα

Σε μια λαμπερή εκδήλωση στο Λος Άντζελες, παρουσία αμέτρητων σταρ!


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Στις 27 Μαρτίου, η H&M γιόρτασε το λανσάρισμα της νέας συλλογής Conscious Exclusive με ένα μοναδικό πάρτι στο Λος Άντζελες. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν celebrities, influencers και φίλοι του brand όπως οι Irina Shayk, Dakota Fanning, Halima Aden και Amber Valletta. Για την άνοιξη του 2019, η H&M Conscious Exclusive εξερευνά τη θεραπευτική δύναμη της φύσης, ενώ παράλληλα υιοθετεί την τεχνολογία και την καινοτομία στην ανάπτυξη πιο βιώσιμων υλικών και διαδικασιών με στόχο ένα καλύτερο μέλλον στην μόδα και όχι μόνο. Η συλλογή λανσάρεται στις 11 Απριλίου και θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλο τον κόσμο, καθώς και online στο hm.com.

1.IrinaShayk-1.jpg

 

Conscious Exclusive 2019 Campaign images (2).jpg  

Με τη συλλογή Conscious Exclusive, η H&M παρουσιάζει νέα αειφόρα υλικά, όπως το Piñatex®, ένα φυσικό υλικό, εναλλακτικό του δέρματος, φτιαγμένο από ίνες κυτταρίνης που εξάγονται από φύλλα ανανά, το BLOOM™ Foam, ένα εύκαμπτο αφρώδες υλικό με βάση τα φυτά, που χρησιμοποιεί βιομάζα φυκιών, και το Orange Fiber®, ένα αειφόρο ύφασμα σαν μετάξι που κατασκευάζεται από υποπροϊόντα χυμού εσπεριδοειδών. 

Conscious Exclusive 2019 Look book  (2).jpg

 

«Για τη συλλογή αυτή εξερευνήσαμε την ομορφιά που βρίσκεται στη φύση, κάτι που φαίνεται στα μοτίβα, καθώς και στις αεράτες γραμμές, την εντυπωσιακή χρωματική παλέτα και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε νέα αειφόρα υλικά με βάση τα φυτά, ώστε να δημιουργήσουμε υψηλών επιδόσεων, όμορφα κομμάτια της μόδας με άποψη, και συγχρόνως τόσο ευκολοφόρετα», αναφέρει η Ann-Sofie Johansson, Creative Advisor στην H&M. 

Η συλλογή Conscious Exclusive αντιπροσωπεύει την ισορροπία ανάμεσα στη λάμψη και την καινοτομία, ενώ μπορεί να φορεθεί τόσο σε ειδικές περιστάσεις, όσο και σε πιο χαλαρές καθημερινές στιγμές. Η συλλογή αντλεί την έμπνευσή της από τη φυσική ομορφιά που μας περιβάλλει και τη σημασία της φύσης για την ευεξία μας. Τα μεταλλικά στοιχεία, τα δέντρα και τα φυτά μεταφράστηκαν από την ομάδα σχεδιασμού σε ζακάρ και αεράτα υφάσματα με μοτίβα. Η χρωματική παλέτα της συλλογής περιλαμβάνει το μοβ της λεβάντας, το μπεζ της άμμου, το μπλε του νερού, το πετρόλ και το κοραλί μαζί με μαύρο, χρυσό και ασημί. 

 

Conscious Exclusive 2019 Campaign images (3).jpg 

Στα βασικά κομμάτια συγκαταλέγονται το statement σακάκι από Piñatex® σε γυαλιστερό ασημί και χρωματιστό ζακάρ, καθώς και το ρομαντικό στράπλες μπλουζάκι σε στυλ κορσέ φτιαγμένο από Orange Fiber®. Η τουνίκ με το χαρακτηριστικό μοτίβο της ερήμου τραβάει όλα τα βλέμματα, ενώ ανάμεσα σε όλες τις χυτές, ογκώδεις σιλουέτες ξεχωρίζει το νέο must κομμάτι για φέτος – τα κομψά pool slides ή, αλλιώς, παντόφλες πισίνας, φτιαγμένα από BLOOM™ Foam, που προσδίδουν σε κάθε look ένα πιο χαλαρό ύφος. 

Conscious Exclusive 2019 Look book  (4).jpg

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός