Η Reebok γιορτάζει το iconic classic παπούτσι της

Η απλότητα είναι διαχρονική!

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019, τα Reebok Classics τιμούν το Club C, το περίφημο sneaker των 80s που παραμένει μέχρι και σήμερα βασικό streetwear κομμάτι. 

Με εργονομική σχεδίαση και λιτά μοντέρνα γραμμή, η κομψή αισθητική του Club C αψηφά τις εποχές και τη μόδα και μεταμορφώνεται αβίαστα ώστε να αντανακλά την προσωπικότητα αυτών που το φορούν. Σχεδιασμένο αρχικά ως ένα παπούτσι τένις, το Club C ξεπέρασε τα όρια της κατηγορίας των αθλητικών, αψηφώντας τις προσδοκίες, για να γίνει σύμβολο του στιλ.

 

 

Οι αληθινοί θρύλοι δεν αυτοπροσδιορίζονται. Δημιουργούνται διαχρονικά, με το πέρασμα των δεκαετιών, ξεπερνώντας γενιές, φύλα, κουλτούρες και κοινωνικές τάξεις! Το Club C είναι ένα sneaker για κάθε μέρα, για όλους. Το στιλ του αποτυπώνεται από το γήπεδο στον δρόμο, από το στούντιο στη σκηνή, από τα κομμωτήρια στα υπόγεια.

 

https://www.instagram.com/p/BwSZDooAbxl/

 

Το 2019 είναι η στιγμή του «Respect the Icons». Μια στιγμή τιμής για το Club C και τους ανθρώπους που πάνε ενάντια στο ρεύμα χωρίς όρια – που επαναπροσδιορίζουν το νόημα του κλασικού για τον εαυτό τους.Μια επιβλητική σειρά εικόνων ξετυλίγουν την ιστορία πίσω από το Club C και τα icons που διαμόρφωσαν το status του. 

 

Reebok Back Where We Started WEB GENERIC 60 031919 YRKR0159100H.mov.00_01_04_06.Still012.jpg

 

Επιπλέον, η Reebok παρουσιάζει το Club C στη νέα τολμηρή καμπάνια «Sport The Unexpected», τιμώντας αυτούς που αψηφούν τις συμβάσεις και προκαλούν το κατεστημένο – αυτούς που πάντα ξαφνιάζουν. Ως μέρος της καμπάνιας, το Club C παρουσιάζεται στη μικρού μήκους ταινία «Back Where We Started», στην οποία η πρωταγωνίστρια προσκαλεί τον θεατή να γυρίσει πίσω στον χρόνο και να εξερευνήσει την πλούσια κληρονομιά της Reebok. To ολόλευκο Club C, μοντέρνα κλασικό, τοποθετείται ανάμεσα στους μύθους του παρελθόντος και του παρόντος! 

 

Reebok Back Where We Started WEB GENERIC 60 031919 YRKR0159100H.mov.00_00_32_23.Still005.jpg  

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares