Skip to main content

FASHION NEWS

Νέο brand μαγιό με ελληνική υπογραφή!

Γιατί αν όχι εμείς  που έχουμε τη θάλασσα στο αίμα μας, τότε ποιοι; 


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Το MARCH είναι το φρέσκο beach & resort wear brand, που φέρει την υπογραφή της Ελληνίδας σχεδιάστριας ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ. Το brand υποδέχεται δυναμικά το φετινό καλοκαίρι με ρούχα, μαγιό και αξεσουάρ που ξεχωρίζουν για τα ζωηρά και έντονα prints αλλά και τους ιδιαίτερους χρωματισμούς τους, ιδανικά  για γυναίκες, άνδρες και παιδιά, κάθε ηλικίας, στυλ και προσωπικότητας.

Στη συλλογή SS19 είναι έντονες οι vintage αναφορές, ενώ η χρωματική παλέτα αντλεί έμπνευση από τους χρωματισμούς της ανατολής και της δύσης του ηλίου, και ολοκληρώνεται με ιδιαίτερες αποχρώσεις dusted pink, ανοιχτού γκρι και papaya orange. Χαρακτηριστικά της συλλογής είναι οι καθαρές γραμμές, τα μινιμαλιστικά σχέδια, η στρογγυλή λαιμόκοψη και τα ιδιαίτερα κοψίματα στην πλάτη.
Statement της φετινής συλλογής αποτελεί και πάλι το μαγιό, το οποίο λανσάρεται σε ιδιαίτερα designs, ολόσωμα, μακρυμάνικα, μπικίνι, τρίγωνο, ιδανικά για να καλύψουν τις ανάγκες κάθε σωματότυπου. Τα μαγιό συνδυάζονται άψογα με τα beachwear κομμάτια τα οποία περιλαμβάνουν λινά καφτάνια, χαλαρά shirt dresses, μίνι printed φορέματα με βολάν αλλά και σορτσάκια με βολάν στο τελείωμα, άνετες παντελόνες και cropped tops. 

Σήμα κατατεθέν αποτελούν οι PVC τσάντες που προσδίδουν μία ιδιαίτερη πινελιά στην εμφάνισή σας στην παραλία – και όχι μόνο – και σας προετοιμάζουν για ένα φωτεινό, stylish, γεμάτο χρώμα και prints καλοκαίρι! 

Τα προϊόντα MARCH διατίθενται σε επιλεγμένα μαγαζιά σ’ όλη την Ελλάδα και στο  showroom της εταιρείας στη Σέκερη 4, Αθήνα 

 

DSCF8013.jpg

DSCF9609.jpg

DSCF7529.jpg

DSCF7814.jpg

DSCF7283.jpg

DSCF8313.jpg

 

DSCF9293.jpg

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός