Η ΆLE χορηγός ένδυσης του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου

Το ελληνικό Minimal, Urban Chic Brand στηρίζει έναν από τους ιστορικότερους πολιτιστικούς θεσμούς.

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Η άφιξη του καλοκαιριού σηματοδοτεί και την έναρξη ενός από τα πιο πολύαναμενόμενα πολιτιστικά γεγονότα, του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου. Ο ιστορικός θεσμός φέρνει και φέτος κοντά μας μεγάλα ονόματα της μουσικής, του θεάτρου και των εικαστικών Τεχνών. Το ελληνικό minimal, urban chic, brand, ‘ALE στηρίζει περήφανα αυτό τον αγαπημένο θεσμό, ως χορηγός ένδυσης. 
Διεθνείς και ελληνικές παραγωγές καθώς και διάσημα ονόματα, όπως Jethro Tull, Dead can dance, Loreena McKennitt, Tindersticks, Ρόμπερτ Ουίλσον, Ίβο Βαν Χόφε, Yo-Yo Ma, Robert Lepage, Yuja Wang  κ.ά, αναμένεται να δώσουν το «παρών» ζωντανεύοντας, για μια ακόμα χρονιά, τους υπέροχους και ιστορικής σημασίας χώρους του Φεστιβάλ. 

 

fst.png


«Είμαστε περήφανοι που υποστηρίζουμε ένα θεσμό τέτοιας ιστορικής σημασίας, που συνεχίζει να εξελίσσεται δυναμικά και να δίνει τη δυνατότητα σε όλους μας να απολαμβάνουμε εμφανίσεις μοναδικών καλλιτεχνών, διευρύνοντας τους ορίζοντες μας. Ως 100% ελληνικό brand, η ‘ALE υποστηρίζει δυναμικά τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, θέλοντας να πιστεύουμε ό,τι συμβάλλουμε, έστω και λίγο, στην ανάπτυξη και στη διάδοση του πολιτισμού. Το πρόγραμμα δείχνει, για μια ακόμα χρονιά, πλούσιο και ανυπομονούμε να ζήσουμε αξέχαστες καλοκαιρινές βραδιές» δηλώνουν τα στελέχη της AXF.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η φετινή διοργάνωση, του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου μας συστήνει και την επόμενη γενιά καλλιτεχνών που σίγουρα θα αγαπήσουμε. Καλλιτέχνες που έχουν αρχίσει ήδη να κερδίζουν κοινό στην Ευρώπη, με το Διεθνή Τύπο να τους χαρακτηρίζει ως το μέλλον του θεάτρου και του χορού. 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares