Skip to main content

FASHION NEWS

Eλβετική ωρολογοποιία από την IWC

Εκπληκτικές φωτογραφίες από το Πορτοφίνο



Με πρωταγωνίστριες Josephine Skriver και την ηθοποιό Ning Chang παρουσιάστηκε μια νέα καμπάνια ερχόμενη από την ακτή της Μεσογείου.

Η φωτογράφιση αντανακλά την ανέμελη κομψότητα που η ελβετική ωρολογοποιία προβάλει στη σειρά Portofino. H Skriver, που έχει συνεργαστεί με αμέτρητους οίκους μόδας σε ολόκληρο τον κόσμο και η Chang, που έχει συμμετάσχει σε περισσότερες από 40 ταινίες και τηλεοπτικές σειρές στην Ασία, ένιωσαν μεγάλη τιμή από την πρόταση να γίνουν τα πρόσωπα στην καμπάνια των Portofino και να φορέσουν τα νέα ρολόγια.

iwc1.jpg

Κάνοντας αναφορά στα καινούργια ρολόγια, κάθε φωτογραφία έχει πλαισιωθεί από ένα εκπληκτικό φόντο από το τοπίο του Portofino, γεμάτο με ζωντανά χρώματα και διαχρονική γοητεία. Τα φετινά δημιουργήματα διαθέτουν ένα εύχρηστο σύστημα προσαρμογής για το λουράκι, επιτρέποντας στον κάτοχο του ρολογιού να το προσαρμόσει με έως και 13 διαφορετικές επιλογές. Διατίθεται επίσης και Milanese μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι.

«Δεν μπορούσα να φανταστώ ένα καλύτερο μέρος για να ξεκινήσω τη συνεργασία μου με την IWC», δήλωσε η Skriver. «Το Portofino είναι ένα μαγευτικό μέρος και πέρασα καταπληκτικά μαζί με τη Ning Chang. Μία από τις πραγματικές χαρές που μου προσφέρει το επάγγελμα του μοντέλου είναι ότι μπορώ να ενθαρρύνω τους ανθρώπους να νιώθουν αυτοπεποίθηση με τις στιλιστικές τους επιλογές. Τα νέα σχέδια των Portofino πραγματικά αντιπροσωπεύουν αυτή τη φιλοσοφία, αφού μπορούν να προσαρμοστούν για να ταιριάζουν με την εμφάνιση ή τη διάθεσή σας».

iwc3.jpg

Η Chang δήλωσε σχετικά: «Η εξερεύνηση του Portofino με την Josephine ήταν μία εξαιρετική εμπειρία. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που μου προτάθηκε να γίνω μέλος της οικογένειας της IWC και η πρώτη μας συνεργασία σε αυτό το πανέμορφο μέρος ήταν φανταστική. Είναι πολύ συναρπαστικό να δουλεύω για μία τόσο δημιουργική εταιρεία. Ένα ρολόι Portofino είναι σικάτο και κομψό, το τέλειο αξεσουάρ για κάθε ντύσιμο».

iwc5.jpg

Τα νέα ρολόγια ακολουθούν τη γραμμή των Portofino, με την κομψή σχεδίαση και τα λιτά καντράν, αλλά η IWC επέλεξε να προσθέσει λίγο περισσότερο χρώμα και ένα περισσότερο θηλυκό ύφος στη σειρά.

«Θέλαμε η νέα μας καμπάνια να είναι εύθυμη και να δίνει την αίσθηση της φρεσκάδας», δήλωσε ο Franziska Gsell, CMO στην IWC Schaffhausen. «Τα ρολόγια είναι πιο κομψά και μοντέρνα από ποτέ, ενώ η Josephine και η Ning Chang αποτελούν σπουδαίες εκπροσώπους αυτής της τάσης».

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Στο πρώτο της πάθος, μια γυναίκα αγαπά τον αγαπημένο της, στη συνέχεια το μόνο που αγαπά είναι αγάπη» Lord Byron

Ο Λόρδος Βύρων πέθανε στις 19 Απριλίου 1824 στο πλευρό των Ελλήνων επαναστατών  στο Μεσολόγγι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner