Skip to main content

FASHION NEWS

Claudia Schiffer +25 στο εξώφυλλο της Vogue

To top model μας υπενθύμισε γιατί είναι ένα από τα πιο θρυλικά μοντέλα στον κόσμο, ποζάροντας γυμνή



Η 48χρονη είναι το αστέρι του τεύχους Αυγούστου της Vogue Italia, σε ένα από τα πιο απίστευτα εξώφυλλα περιοδικών  μέχρι σήμερα. Ποζάροντας με μόλις ένα ζευγάρι μαύρα πανύψηλα τακούνια και τσάντα clutch να συνηγορούν υπέρ της σεμνότητας της. 

Η Claudia Schiffer ποζάρει γυμνή για το πρώτο της εξώφυλλο στην Ιταλική Vogue μετά από 25 χρόνια. Με την επιστροφή της αποσκοπεί να αναγνωρίσει την γυναικεία σεξουαλικότητα, το σώμα και την ηλικία.

https://www.instagram.com/p/B0v9ODQIag8/

Είκοσι πέντε χρόνια μετά το πρώτο της εξώφυλλο στην Vogue, η Claudia Schiffer επέστρεψε στην ιταλική έκδοση του περιοδικού ποζάροντας γυμνή λίγο πριν τα 50 της.
Η Schiffer στέκεται πάνω στα πανύψηλα  μαύρα της τακούνια, κρατώντας ένα σακάκι πίσω της, καλύπτοντας τον εαυτό της με ένα μαύρο clutch τσαντάκι και ένα ζευγάρι πράσινα τακούνια από νέον.

https://www.instagram.com/p/B0ngtupIlwF/

Επίσης για τη συγκεκριμένη φωτογράφηση επιστρατεύτηκε και η Stephanie Seymour, 51 ετών, η οποία σημάδεψε την 32η επέτειο της Vogue και επιχείρησε  παρόμοιες γυμνές λήψεις στην κάμερα του φωτογράφου Collier Schorr.
Οι φωτογραφίες προορίζονται κυρίως απ' την έκδοση, να είναι ένα αφιέρωμα στον Helmut Newton, αλλά να εισάγουν και μια ιδέα για την νέα σεξουαλικότητα, καθώς η Schiffer και η Seymour είναι καταχωρημένα sex icons, με τον διάσημο φωτογράφο Schorr, ο οποίος είναι γνωστός για την εξερεύνηση της ταυτότητας και του φύλου στις δουλειές του πίσω από τον φακό .

https://www.instagram.com/p/B0nSb5woGXr/

«Όταν φωτογραφίζεις γυναίκες όπως η Stephanie και η Claudia, οι οποίες κυριολεκτικά είναι τα κινητά λεξικά της μόδας στη φωτογραφία, υπάρχουν πράγματα που θα κάνουν και δεν θα κάνουν», δήλωσε ο Αμερικανός φωτογράφος. "Δεν υπάρχει τίποτα που βλέπετε σε αυτές τις φωτογραφίες που η Claudia δεν ήθελε να κάνει - αν δεν το ήθελε, δεν θα το κάναμε".

"Λόγω του ποιος είμαι και ποιες είναι, νομίζω ότι ότι το συγκεκριμένο σούτινγκ αντιπροσωπεύει την αναγνώριση της δικής τους σεξουαλικότητας από τους άνδρες", δήλωσε ο Σόρρ. "Και είναι πολύ διαφορετική από την εκπροσώπηση της επιθυμίας, η οποία είναι πάντα συνδεδεμένη με τον δημιουργό της εικόνας. Νομίζω ότι αυτό ήταν για την Claudia, την Stephanie και τις σχέσεις μου με τις σεξουαλικότητα και τα σώματά μας, και για να θεωρηθούν ως όμορφες μεγαλύτερες γυναίκες".
Η Schiffer, ο οποία είναι μαμά του Caspar, 16 ετών, και της Clementine, 14, και της Cosima, 8, δήλωσε πρόσφατα για τη γήρανση και τη μητρότητα στα media. "Η ηλικία πρέπει να γιορτάζεται και να είναι σεβαστή, αισθάνομαι 48 ετών και είμαι υπερήφανη γι 'αυτό, υπάρχει ένας λόγος που έχουμε τα κέικ και τα πάρτι για τα γενέθλια και αισθάνομαι την ίδια χαρά τώρα που μεγαλώνω κάθε χρόνο όπως έκανα όταν ήμουν παιδί ," είπε.

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Gigi Hadid μας ταξιδεύει νοσταλγικά στο 1930

Σε μια φωτογράφιση εμπνευσμένη από το στυλ του διάσημου φωτογράφου Yevonde

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

Προτεινόμενα

FOOD

Οι 10 τροφές πιο πλούσιες σε βιταμίνη Κ, που προτείνονται από διαιτολόγους

Αυτά τα φρούτα και λαχανικά γεμάτα βιταμίνη Κ και σας προσφέρουν σημαντικά οφέλη

CELEBS

Έλενα Τοπαλίδου: Εντυπωσίασε με τον χορό της σε επίδειξη μόδας

Η σύζυγός του Νίκου Κουρή φορούσε ένα κίτρινο μάξι φόρεμα

BLOGS

Ripley: Ο ταλαντούχος κύριος Scott στην καλύτερη τηλεοπτική διασκευή των τελευταίων ετών

Εντυπώσεις από την τηλεοπτική διασκευή του κλασικού noir μυθιστορήματος της Patricia Highsmith, που βάζει το Netflix ξανά στο παιχνίδι.