Skip to main content

FASHION NEWS

Με ένα εντυπωσιακό πάρτι υποδέχτηκε η G-Star Raw την νέα συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι ’15!

Όλοι οι αγαπημένοι σου Έλληνες σταρ, σε ένα πάρτι!


Κέλλυ Νόβακ

Μόδα και μουσική έγιναν ένα, στο εντυπωσιακό event που έγινε στο PIXI club στο Γκάζι, για την παρουσίαση της καινούργιας συλλογής “Raw for the Oceans” της γνωστής εταιρίας ρούχων G-Star Raw, για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015.

Η δεύτερη συλλογή, που φέρει την υπογραφή του αγαπημένου μουσικού Pharell Williams, έχει ένα στοιχείο που την καθιστά ιδιαίτερα ξεχωριστή. Τα denims κομμάτια της έχουν κατασκευαστεί με eco-friendly ίνες, που προέρχονται από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια, κάτι που γίνεται εφικτό από την συνεργασία της G-Star με τις εταιρίες Bionic Yarn, the Vortex project, Parley for the Oceans.

Το Denim είναι ένα από τα πιο αγαπημένα υφάσματα στον κόσμο-και ένα από τα πιο παραδοσιακά. Με τη συλλογή RAW for the Oceans δημιουργήσαμε την επόμενη γενιά” δήλωσε ο Pharell Williams για την συλλογή.

Καλεσμένοι στο πάρτι της G-Star Raw, πέρα από τους σημαντικότερους συντάκτες μόδας, fashion bloggers κ.ά της εγχώριας βιομηχανίας, ήταν και άνθρωποι από τον χώρο της showbiz όπως η Τάμτα, ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο ZeRaw και ο Dj Airh των Vegas, ο Γιώργος Νανούρης, η Μάρα Δεσύπρη και πολλοί άλλοι, οι οποίο έσπευσαν να ανταποκριθούν με ενθουσιασμό στην πρόσκληση, υποστηρίζοντας το κίνημα εναντίον της μόλυνσης των ωκεανών από τα πλαστικά.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν, να δοκιμάσουν και να φωτογραφηθούν με τα κομμάτια της συλλογής, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο “showroom” στο privé επίπεδο του club (το οποίο επιμελήθηκε το περιοδικό OZON Raw Magazine καθώς και όλο το concept της βραδιάς).

Τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς είχαν αναλάβει 5 γνωστοί djs: Jason Rovis, Olga Kouklaki, Niadoka, Clubkid & Miss Linenwood, οι οποίοι κατάφεραν να παρασύρουν στους ρυθμούς τους ακόμη και τους πιο δύσπιστους!

52.jpg

6.jpg

09.jpg

45.jpg

48.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ