Βreaking News: Η Rihanna είναι η νέα creative director της Puma!

Riri to the fashion domination!

Κέλλυ Νόβακ

Τραγουδάει, χορεύει, ανεβάζει (πολλές) φωτογραφίες στο Instagram και τώρα είναι υπεύθυνη για την εταιρία αθλητικών ειδών Puma!

Ο λόγος για την Rihanna, που χθες ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, με φωτογραφίες από τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας στην Γερμανία, ότι θα είναι η υπεύθυνη για όλες τις συλλογές της Puma.

Αυτή δεν είναι η πρώτη επαφή της γνωστής τραγουδίστριας με τον χώρο της μόδας, καθώς, πέρα από fashion icon, η ίδια έχει λανσάρει στο παρελθόν συλλογές ρούχων, σε συνεργασία με γνωστές εταιρίες. Παρόλα αυτά, αυτή είναι η πρώτη φορά που ο ρόλος της είναι τόσο σημαντικός, καθώς, ως creative director, θα έχει τον τελευταίο λόγο για όλα τα δημιουργικά επιχειρήματα της εταιρίας.

Και όχι μόνο. Η Rihanna θα είναι και το πρόσωπο της Puma, μαζί με τους Usain Bolt και Mario Balotelli, που σημαίνει ότι θα πρωταγωνιστεί και στις διαφημιστικές καμπάνιες. Η Puma φαίνεται να χρησιμοποιεί τα «μεγάλα μέσα» για να επαναφέρει στο brand, της παλαιές, καλές του δόξες, καθώς οι πωλήσεις του έχουν πέσει αρκετά τον τελευταίο καιρό.

Με την Rihanna και το fan base της στο πλευρό του, το brand φαίνεται να έχει πολλά να μας δείξει στον μέλλον.

rihanna-puma1jpg.jpg

rihanna-puma2jpg.jpg 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares