Skip to main content

FASHION NEWS

Τop influencers στην Ελλάδα

Ελληνίδες Influencers 2021: η λίστα με τις καλύτερες



Δεν μπορούμε να αφήσουμε έξω από τον σύγχρονο κόσμο της μόδας, τις fashion bloggers και influencers οι οποίες ασκούν με την σειρά τους, τεράστια επιρροή στο κοινό.  Πολλές φορές δημιουργώντας τάσεις ή ''εξαπλώνοντας'' σε περισσότερο κοινό τις ήδη υπάρχουσες.

Σου δίνουν έμπνευση, ενημέρωση και πολύ χρήσιμα tips. Και μετράμε πολλές ακόμη που απλώς ξεχωρίζουν με την προσωπικότητα  και το στιλ που αναδεικνύουν μέσα από τα social media. Το fashion blogging και στην Ελλάδα έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις με πολλά κορίτσια να ξεχωρίζουν έντονα για την αισθητική τους.

Είσαι έτοιμη να ανακαλύψεις την λίστα με τις καλύτερες fashion influencers στην Ελλάδα;
Note: Στο συγκεκριμένο άρθρο αφήνουμε κατά μέρος τις πολύ γνωστές bloggers/influencers που λίγο- πολύ είναι γνωστές. Θα εστιάσουμε στις προσωπικές μου επιλογές, οι οποίες θεωρώ πως έχουν ιδιαίτερο και ενδιαφέρον content.

Δες την λίστα και ξεκίνα τα follows!

Clio Stasinou / (themuseandtheladybug)

Δεν ''εξειδικεύεται'' στο fashion blogging όμως σίγουρα η αισθητική της είναι κάτι που προσωπικά μου αρέσει πολύ και ξεχωρίζει. Σύγχρονη, μοντέρνα, μίνιμαλ, έχει όλα όσα χρειάζεται για να είναι μια γυναίκα που ασκεί επιρροή. Έχει πολύ ιδιαίτερη προσωπικότητα την οποία εκφράζει μέσα από μια  ''καλλιτεχνική οπτική'',  ενώ εύκολα μπορείς να ενημερώνεσαι από το προφίλ της για τα νέα λανσαρίσματα και προϊόντα. Όσο για τα stories με το σκυλάκι της, είναι hands down,  ότι καλύτερο για να σου φτιάξει η ημέρα! 

https://www.instagram.com/p/B5nyLQ7DaQd/

Gina Smarianaki (gina_smarianaki)

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα profiles. Μόδα, lifestyle, προϊόντα, μέρη και πολλά ακόμη αναδεικνύονται μέσα από το προσωπικό  προφίλ της Gina στο instagram. Eξίσου πολύ μοντέρνα και μίνιμαλ αισθητική με λατρεμένα looks of the day. Υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες, πρωτοτυπία και προσωπική ματιά, πάντα κάνουν ένα instagram account να ξεχωρίζει και να αξίζει το follow σου.

https://www.instagram.com/p/B5dOILSFP_v/

Katerina Kavakloglou (katekavakloglou)

To συγκεκριμένο instagram προφίλ της Θεσσαλονικιάς blogger έχει σίγουρα κάποια επιρροή από Παρίσι. Ασπρόμαυροι και γήινοι τόνοι κυριαρχούν δημιουργώντας ένα πολύ σύγχρονο feed, ενώ πολλές φορές το rock και νεανικό στοιχείο κυριαρχεί στις φωτογραφίες της. Ρίξε μια ματιά...

https://www.instagram.com/p/B6Ag8j_JEWw/

Οlga Vasiliadou (olgavasiliadou)

Mια blogger με εκλεπτυσμένη αισθητική θα λέγαμε... Στο περιεχόμενο που δημοσιεύεται το fashion στοιχείο κυριαρχεί, ενώ το προφίλ της δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από αντίστοιχα του εξωτερικού. Προτείνει επίσης και πολύ στιλάτα looks of the day.

https://www.instagram.com/p/B3UCW7EI3At/

Maria Papageorgiou (mariapapagewrgiou)

H νεαρή δημοσιογράφος Μαρία Παπαγεωργίου, έχει καταφέρει και αυτή να ξεχωρίσει σαν  κορυφαία influencer. Οι καλοκαιρινές της φωτογραφίες είναι μια ωδή στο ελληνικό καλοκαίρι, ενώ το περιεχόμενο της είναι άκρως ''ινσταγκραμικό'' και πολύ ενδιαφέρον με διάφορες lifestyle κυρίως δημοσιεύσεις.

https://www.instagram.com/p/B76tshUnnrf/

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός