Skip to main content

FASHION NEWS

Το στιλ της Άνοιξης 2020 είναι συναρπαστικό

Tα κoρυφαία street looks της Άνοιξης



 

Μπορεί η εποχή της Άνοιξης να φαντάζει για σένα ακόμη μακριά, αλλά είναι πολύ πιο κοντά απ'όσο νομίζεις. Τα street style looks για Άνοιξη 2020 έχουν κάνει ήδη την εμφάνιση τους και μας έχουν συναρπάσει. Ποιές τάσεις αναδύονται μέσα από τα looks αυτα; Τι φοράμε φέτος; Αλλά και πως κορυφαίες fashion influencers έχουν συνδυάσει με σύγχρονο τρόπο τα κομμάτια τους;

Ομολογουμένως τα καλύτερα Ανοιξιάτικα looks τα συναντήσαμε στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου και ανυπομονούμε να τα μοιραστούμε μαζί σας... Όλα δείχνουν πως τα έντονα pop χρώματα θα πρωταγωνιστήσουν την φετινή σεζόν, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως αφήνουμε στην άκρη τις γήινες αποχρώσεις. Τα κοστούμια και τα σακάκια σε καμία περίπτωση δεν τα αποχωριζόμαστε όυτε και αυτήν την σεζόν. Συνεχίζουν δυναμικά, σε έντονα χρώματα και όχι μόνο... Τα κλασσικά σακάκια με ζώνη στην μέση ήταν σίγουρα ένα από τα κορυφαία trends που ξεχώρισαν.

 

 

 

 

 

 

Αξιοσημείωτη είναι και η έντονη παρουσία της εταιρείας Bottega Veneta,  η οποία αναμένεται να φορεθεί όσο τίποτα την Καλοκαιρινή και Ανοιξιάτικη περίοδο. Οι τσάντες και τα παπούτσια της εταιρείας από την νέα συλλογή S/S 2020, έχουν ήδη γίνει ανάρπαστα. 

Τέλος το ενδιαφέρον μας πέφτει στα παπούτσια, αφού όλα δείχνουν πως εκεί θα έχουμε τις πιο πρωτότυπες τάσεις και σχέδια. Τα κορδόνια πάνω από το παντελόνι είναι σίγουρα μια από τις τάσεις που αξίζει την δοκιμή αν θες να ξεχωρίσεις και να είσαι ένα βήμα μπροστά.

 

   πηγή φωτογραφιών: pinterest 

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Gigi Hadid μας ταξιδεύει νοσταλγικά στο 1930

Σε μια φωτογράφιση εμπνευσμένη από το στυλ του διάσημου φωτογράφου Yevonde

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

Προτεινόμενα

FOOD

Οι 10 τροφές πιο πλούσιες σε βιταμίνη Κ, που προτείνονται από διαιτολόγους

Αυτά τα φρούτα και λαχανικά γεμάτα βιταμίνη Κ και σας προσφέρουν σημαντικά οφέλη

CELEBS

Έλενα Τοπαλίδου: Εντυπωσίασε με τον χορό της σε επίδειξη μόδας

Η σύζυγός του Νίκου Κουρή φορούσε ένα κίτρινο μάξι φόρεμα

BLOGS

Ripley: Ο ταλαντούχος κύριος Scott στην καλύτερη τηλεοπτική διασκευή των τελευταίων ετών

Εντυπώσεις από την τηλεοπτική διασκευή του κλασικού noir μυθιστορήματος της Patricia Highsmith, που βάζει το Netflix ξανά στο παιχνίδι.