Skip to main content

FASHION NEWS

Valentine's: Tα ιδανικά εσώρουχα

...είτε είσαι casual girl, είτε όχι!



Βαλεντίνος χωρίς εσώρουχα δεν γίνεται. Μόλις ακούς 14 Φεβρουαρίου, μετά τις πρώτες σκέψεις, οι δεύτερες έχουν να κάνουν με lingerie. Kατανοώ... μπορεί να μην είσαι fan (same here) όμως τα ποιοτικά και κολακευτικά εσώρουχα είναι κάτι που ενδιαφέρει όλες τις γυναίκες. 

Επομένως είτε γιορτάσεις σήμερα, είτε όχι, σου έχω τα ιδανικά εσώρουχα που μπορείς να επιλέξεις για σήμερα, αλλά και για κάθε ημέρα. Τα περισσότερα βέβαια είναι από Valentine's συλλογή, επομένως αν θες να τα αποκτήσεις πρέπει να βιαστείς.

Στο σημείο αυτό να τονίσουμε πως και στα εσώρουχα, το μεταξωτό ύφασμα  πρωταγωνιστεί. Προσφέρει πολυτέλεια, άνεση και σου δίνει πραγματικά άλλη αίσθηση. Αλλά αν προτιμάς τα βαμβακερά, κάτι έχουμε και για σένα. Όσον αφορά στα σχέδια και μοτίβα, ποικίλλουν και είναι ατελείωτα. Επομένως, καλύτερα να τα δεις από κοντά και να δοκιμάσεις πάρα πολλά και διαφορετικά, μέχρι να βρεις το ιδανικό για εσένα. 

Από sexy εσώρουχα μέχρι αθλητικά και casual... πάμε να τα δούμε.

https://www.instagram.com/p/B8Zn480AQsP/

Ξεκινάμε με την αγαπημένη Marks & Spencer η οποία έχει λανσάρει συλλογή με εσώρουχα για τον Βαλεντίνο, που σίγουρα θα προτιμήσουμε καθώς τα κλασικά και θηλυκά σχέδια της, ειδικά στις nude αποχρώσεις είναι άψογα για όλο τον χρόνο. Φορεμένα από την Rosie μάλιστα, αρκούν για να εντυπωσιάσουν...

https://www.instagram.com/p/B8GejzDArIM/

Συνεχίζουμε με ένα πιο Valentine's σχέδιο, με εντυπωσιακό colour blocking. To φούξια πρωταγωνιστεί και οι πινελιές του κόκκινου, κάνουν τα εσώρουχα αυτά, ακόμη πιο μοντέρνα.

https://www.instagram.com/p/B8BPg3dAskI/

Μπορείς να επιλέξεις και τα λευκά, μίνιμαλ εσώρουχα που αρέσουν σε όλους και είναι επίσης πολύ ρομαντικά.

Θα σε πάω, τώρα,  σε κάτι εναλλακτικό. Μπορεί να είναι Άγιος Βαλεντίνος αλλά η άνεση είναι πάντα προτεραιότητα. Και με την νέα συλλογή με αθλητικά εσώρουχα από την Oysho, σίγουρα μπορείς να εξασφαλίσεις την άνεση και φυσικά την δυναμικότητα.

https://www.instagram.com/p/B8bRkumiWfW/

Για σένα που παραμένεις σταθερά στα κλασικά μοτίβα αυτής της ημέρας, η Oysho έχει κι αυτή  λανσάρει την δική της συλλογή, άκρως χαριτωμένη, προσθέτοντας στα εσώρουχα σχέδια με καρδιές.

https://www.instagram.com/p/B8ijD5un79C/

Δεν μπορώ, επίσης, να μην αναφέρω και τις εκπληκτικές μεταξωτές πιτζάμες της Oysho σε ροζ και κόκκινες αποχρώσεις. Θα τις λατρέψεις.

https://www.instagram.com/p/B7vfBpuCzen/

Για το τέλος θα σου αφήσω κάτι κλασικό και σίγουρο. Η δαντέλα πάντα προκαλεί... μυστήριο και το συγκεκριμένο σετ από την Intimissimi θα κινήσει (σίγουρα)  περιέργεια (και όχι μόνο) στον σύντροφό σου...

https://www.instagram.com/p/B8hAuNRqTgv/

https://www.instagram.com/p/B8b1riSKLEg/

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.