Ο νέος τρόπος να φορέσεις το πουκάμισο σου

''The corset way"

Τόνια Τζαφέρη

To πνεύμα της εποχής αγαπά πολύ τις τάσεις που μπορείς να δημιουργήσεις και να δοκιμάσεις με τα ήδη υπάρχοντα σου κομμάτια. Βάζω στοίχημα πως τον συγκεκριμένο τρόπο να φορέσεις το πουκάμισο σου δεν τον είχες σκεφτεί, μπορεί όμως να τον έχεις συναντήσει στο instagram ή σε κάποια fashion influencer/blogger καθώς πρωταγωνιστεί έντονα τις τελευταίες ημέρες. 

Πλέον το κλασσικό σου πουκάμισο μπορείς να το αναβαθμίσεις πολύ εύκολα και γρήγορα, μετατρέποντας το σε μοντέρνο και in fashion. Δοκίμασε λοιπόν ένα overshized πουκάμισο και φόρεσε από πάνω τον κορσέ σου ή αλλιώς κάποιο crop top. Το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει!

 

 

Φυσικά γνωρίζεις πως η μόδα δεν έχει φραγμούς. Μη παραμένεις στην κλασσική ιδέα αλλά πειραματίσου με τον συγκεκριμένο συνδυασμό μέχρι να βρεις αυτόν που σε κολακεύει αρχικά περισσότερο και στην συνέχεια αυτόν που σε αντιπροσωπεύει καλύτερα! Μπορείς ακόμη να φορέσεις το κλασσικό πουκάμισο σου  και από πάνω το φόρεμα που τόσο καιρό δεν μπορούσες να φορέσεις τον χειμώνα.

 

Οι φωτογραφίες από τις γυναίκες που το υιοθέτησαν θα σε πείσουν για μια δοκιμή και θα δεις πόσο εύκολα μπορείς να μετατρέψεις ένα κομμάτι αλλά και ολόκληρο το στιλ σου, τόσο απλά μ' έναν τρόπο που έως τώρα δεν είχες σκεφτεί...

   

 

Μη ξεχάσεις εννοείται τα απαραίτητα αξεσουάρ και είσαι πανέτοιμη!

πηγή φωτογραφιών: pinterest

 

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares