Πώς να ξεχωρίσεις για το στιλ σου

Tips για να κερδίσεις τις εντυπώσεις

Τόνια Τζαφέρη

Είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις την σημερινή εποχή. Είναι πολλά τα... κοινά. Οι τάσεις, οι πηγές κατανάλωσης, οι πηγές πληροφόρησης, οι επιρροές. Παρατηρώ πολλές φορές γυναίκες να μοιάζουν τόσο πολύ και ας είναι άγνωστες! Και δεν εννοώ να μοιάζουν φυσιογνωμικά... Αυτό, θα μπορούσε κανείς να πει, πως δεν είναι απαραίτητα κακό... αλλά νομίζω είναι σημαντικό το να μπορείς μέσα στο πλήθος, να ξεχωρίσεις.

Πολλές φορές οι τάσεις δημιουργούν ''ομοιόμορφες'' γυναίκες, γεγονός αφόρητα βαρετό. Σκέψου να ντυνόμασταν όλες ίδια... Όταν καταφέρεις, όμως, να ξεχωρίσεις και να αποτυπωθείς στο νου κάποιου για το προσωπικό σου στιλ αλλά και γι'αυτό που σε αντιπροσωπεύει τότε έχεις σίγουρα επιτύχει.

Είσαι μια, μοναδική και ανεπανάληπτη. Βάλε σε κάθε τι, την προσωπική δική σου πινελιά και ξεχώρισε. Πώς όμως μπορείς να το κάνεις πρακτικά αυτό; Θα προσπαθήσω να σου δώσω κάποια tips που θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις, όμως στην προκειμένη περίπτωση εσύ γνωρίζεις τι ακριβώς σε αντιπροσωπεύει και πώς να αποτυπώσεις σε κάθε κομμάτι σου την δική σου οπτική. Φυσικά εδώ παίζουν ρόλο και οι συνδυασμοί. Δοκίμασε πολλά πριν καταλήξεις σε αυτό που σου αρέσει περισσότερο.

 


 

 

Τα total white looks πάντα εντυπωσιάζουν και καταφέρνουν να τραβούν την προσοχή. Επίλεξε τα δικά σου αγαπημένα λευκά κομμάτια, πειραματίσου στους συνδυασμούς και φυσικά πρόσθεσε αξεσουάρ.

Statement αξεσουάρ. Δεν γίνεται να μην πέσει το μάτι σε αυτά τα μεγάλα και εντυπωσιακά κοσμήματα.

 

 

Αλλά και γενικότερα τα αξεσουάρ είναι  αυτό που κυριολεκτικά μπορεί να σε μεταμορφώσει. Δοκίμασε να φορέσεις κάποιο καπέλο, ή ίσως κάποιο αξεσουάρ, που τόσο καιρό δίσταζες να δοκιμάσεις. Φέρτο στα δικά σου μέτρα και σίγουρα θα εντυπωσιάσεις.

Πρόσθεσε όγκο σε συγκεκριμένα σημεία. Συνήθως όσον αφορά την εμφανισή μας αποφεύγουμε παντελώς τον περιττό όγκο! Όμως οι μπλούζες με ''φουσκωμένα μανίκια'', ή οι έντονοι γενικά ώμοι, αποτέλεσαν και εξακολουθούν αποτελούν τεράστια τάση, εντυπωσιάζοντας και δίνοντας απίστευτη δυναμική σε κάθε εμφάνιση.

 


 

 

Προτίμησε pop χρώματα.
Το κόκκινο, το φούξια αλλά και ακόμα πιο έντονα χρώματα, τραβούν τα βλέμματα.

 


Τέλος μη ξεχνάς πως ακόμη και τα πιο basic κομμάτια μπορείς να τα ''κάνεις δικά σου'' και να ξεχωρίσεις φορώντας τα, δίνοντας την δική σου αίσθηση και πινελιά! Το στιλ άλλωστε είναι αρχικά ύφος και έπειτα υφάσματα..

πηγή φωτογραφιών: pinterest

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares