Skip to main content

FASHION NEWS

5 instagram items που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου

Για να είσαι μοντέρνα και stylish



Νομίζω δεν χρειάζεται να σου αναφέρω για μια ακόμη φορά πως το instagram στις μέρες μας, δημιουργεί και φυσικά εξαπλώνει τις fashion  τάσεις. 
Οι περισσότερες εμπνευσμένες από τα street style girls, γρήγορα γίνονται viral και υιοθετούνται από εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο. 
Παρατηρήσαμε λοιπόν πως οι πιο γνωστές fashion bloggers έχουν κάποια συγκεκριμένα κομμάτια στην γκαρνταρόμπα τους τα οποία δεν αποχωρίζονται και τα φορούν non stop, γιατί μη ξεχνάς πως προτεραιότητα είναι ο μινιμαλισμός και πρωτίστως η βιωσιμότητα. 

Ποιά είναι λοιπόν αυτά τα κομμάτια που τα σύγχρονα κορίτσια του instagram φορούν ανελλιπώς και μάλιστα με διαφορετικούς και πάρα πολλούς συνδυασμούς;

Οι μακριές καπαρντίνες. Κυρίως σε γήινες αποχρώσεις. 
Είναι ένα από τα must haves τα οποία μπορείς να φοράς σχεδόν όλο τον χρόνο. Από το Φθινόπωρο, την Άνοιξη ακόμη και τις ηλιόλουστες ημέρες του χειμώνα, θα πλαισιώσουν ιδανικά τις πρωινές σου εμφανίσεις στην πόλη, ενώ εύκολα συνδυάζονται με τα περισσότερα basic κομμάτια μιας σύγχρονης γκαρνταρόμπας. Plus δείχνουν εκπληκτικές στις φωτογραφίες, προσθέτοντας σου κύρος και δυναμισμό!

https://www.instagram.com/p/B88m1AkKba2/

Καρό μοτίβο! Όσο ακόμη προλαβαίνεις...
Το λατρέψαμε φέτος για την σεζόν Fall/Winter 2020 και ακόμη δεν λέμε να το αποχωριστούμε. Είτε σε παντελόνια, φούστες, μπλούζες και κυρίως σε παλτό και σακάκια, το καρό μοτίβο μας κέρδισε, δίνοντας μια vintage και cozy πινελιά στις περισσότερες εμφανίσεις.

https://www.instagram.com/p/B8qX4lshb_V/

Δερμάτινα κομμάτια.
Εδώ δεν έχουμε να πούμε πολλά. Ήταν με διαφορά το απόλυτο trend για την σεζόν που διανύουμε... Προτίμησε τα χωρίς δεύτερες σκέψεις.

https://www.instagram.com/p/B8_yOeWgTow/

Σακάκια. Και κοστούμια. 
Διαχρονικά κομμάτια που θα φοράς για χρόνια, εφόσον αποτελούν κλασσική και timeless επιλογή. Εκτός αυτών όμως μπορείς να τα συνδυάσεις με άπειρους συνδυασμούς που σε κολακεύουν. Μπορείς επίσης να τα εντάξεις ακόμη σε πρωινές είτε βραδινές εμφανίσεις, όπως επίσης και σε casual ή πιο επίσημες.

https://www.instagram.com/p/B89C6VvgDEh/

Βottega Veneta αξεσουάρ.
Όπως είδαμε και σε προηγούμενη ανάρτηση, τα αξεσουάρ του συγκεκριμένου οίκου έχουν γίνει ανάρπαστα στο instagram. Τα συναντούμε σε κάθε κορυφαία fashion blogger ενώ αναμένεται φέτος την Άνοιξη να απογειωθούν.

https://www.instagram.com/p/B8Edcf5HeO_/

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30