Βραβεία GIWA 2020

Διεθνή βραβεία που θα πραγματοποιηθούν και στην Ελλάδα

Τόνια Τζαφέρη

Ένας νέος θεσμός για την προβολή και την επιβράβευση των επαγγελματικών επιτευγμάτων Ελληνίδων ανά τον κόσμο, θα γίνει τον Ιούνιο του 2020 στην Αθήνα.

Η επιτροπή των Greek International Women Awards (GIWA), ανακοινώνει επίσημα την έναρξη της διαδικασίας υποβολής των υποψηφιοτήτων για τα βραβεία, τα οποία θα απονεμηθούν.

Τα διεθνή βραβεία, που διεξάγονται για δεύτερη συνεχή φορά, έχουν ως μοναδικό στόχο να αναγνωρίσουν και να επιβραβεύσουν Ελληνίδες που έχουν καταφέρει να διακριθούν μέσω των επαγγελματικών τους επιτευγμάτων, της δράσης και των επιδόσεων τους στον τομέα τους.

Η πρόεδρος και εμπνεύστρια των GIWA, Σοφία Κωνσταντοπούλου, στην παρουσίαση των βραβείων που πραγματοποιήθηκε  στο Λονδίνο, απευθυνόμενη στην εν δυνάμει υποψήφια και προτρέποντας την να συμμετάσχει στον διαγωνισμό είπε:

“Το έργο σου έχει τη δύναμη να εμπνεύσει, να κινητοποιήσει και να συγκινήσει χιλιάδες Ελληνίδες σε όλο το κόσμο. Είναι καλύτερα να εκμεταλλευτείς αυτή τη δύναμη και να μοιραστείς την ιστορία σου”.

Οι φετινές  κατηγορίες είναι:

Τέχνη και Πολιτισμός(Arts and Culture)

Σχέδιο (Design)

Επιχειρηματικότητα (Business and Entrepreneurship)

Μόδα (Fashion)

Οικονομικές Επιστήμες (Finance)

Τουρισμός και φιλοξενία (Hospitality)

Θετικές επιστήμες (Science)

Κοινωνικές Επιστήμες(Social Science)

Ναυτιλιακά (Shipping)

Αθλητισμός (Sports)

Κοινωνική Υπευθυνότητα (Social Responsibility)

Young Star Award 18-23

Η κριτική επιτροπή των βραβείων αποτελείται από προσωπικότητες που έχουν ξεχωρίσει στον τομέα τους στην Ελλάδα και διεθνώς. 

Τα βραβεία GIWA Powered by Aphrodite Hills στηρίζονται από διακεκριμένες επιχειρήσεις, οργανισμούς και επιχειρηματίες, υπο την αιγίδα της Ελληνικής Πρεσβείας στο Ηνωμένο Βασίλειο και της Γενικής Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων.

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares