Skip to main content

FASHION NEWS

Βραβεία GIWA 2020

Διεθνή βραβεία που θα πραγματοποιηθούν και στην Ελλάδα



Ένας νέος θεσμός για την προβολή και την επιβράβευση των επαγγελματικών επιτευγμάτων Ελληνίδων ανά τον κόσμο, θα γίνει τον Ιούνιο του 2020 στην Αθήνα.

Η επιτροπή των Greek International Women Awards (GIWA), ανακοινώνει επίσημα την έναρξη της διαδικασίας υποβολής των υποψηφιοτήτων για τα βραβεία, τα οποία θα απονεμηθούν.

Τα διεθνή βραβεία, που διεξάγονται για δεύτερη συνεχή φορά, έχουν ως μοναδικό στόχο να αναγνωρίσουν και να επιβραβεύσουν Ελληνίδες που έχουν καταφέρει να διακριθούν μέσω των επαγγελματικών τους επιτευγμάτων, της δράσης και των επιδόσεων τους στον τομέα τους.

Η πρόεδρος και εμπνεύστρια των GIWA, Σοφία Κωνσταντοπούλου, στην παρουσίαση των βραβείων που πραγματοποιήθηκε  στο Λονδίνο, απευθυνόμενη στην εν δυνάμει υποψήφια και προτρέποντας την να συμμετάσχει στον διαγωνισμό είπε:

“Το έργο σου έχει τη δύναμη να εμπνεύσει, να κινητοποιήσει και να συγκινήσει χιλιάδες Ελληνίδες σε όλο το κόσμο. Είναι καλύτερα να εκμεταλλευτείς αυτή τη δύναμη και να μοιραστείς την ιστορία σου”.

Οι φετινές  κατηγορίες είναι:

Τέχνη και Πολιτισμός(Arts and Culture)

Σχέδιο (Design)

Επιχειρηματικότητα (Business and Entrepreneurship)

Μόδα (Fashion)

Οικονομικές Επιστήμες (Finance)

Τουρισμός και φιλοξενία (Hospitality)

Θετικές επιστήμες (Science)

Κοινωνικές Επιστήμες(Social Science)

Ναυτιλιακά (Shipping)

Αθλητισμός (Sports)

Κοινωνική Υπευθυνότητα (Social Responsibility)

Young Star Award 18-23

Η κριτική επιτροπή των βραβείων αποτελείται από προσωπικότητες που έχουν ξεχωρίσει στον τομέα τους στην Ελλάδα και διεθνώς. 

Τα βραβεία GIWA Powered by Aphrodite Hills στηρίζονται από διακεκριμένες επιχειρήσεις, οργανισμούς και επιχειρηματίες, υπο την αιγίδα της Ελληνικής Πρεσβείας στο Ηνωμένο Βασίλειο και της Γενικής Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων.

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024