Skip to main content

FASHION NEWS

Tα καλύτερα street style από την PFW 2020

Κάτι αλλάζει στο τοπίο του σύγχρονου street style



''Τhe fashion month'' όπως συνηθίζουν να γράφουν οι μεγαλύτερες influencers και μοντέλα, is over! Κορυφαίοι οίκοι μόδας παρουσίασαν τις δικές τους προτάσεις για την ερχόμενη σεζόν (Fall/Winter 2020) και το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο. Τα βλέμματα στρέφονται προς την Εβδομάδα Μόδας Παρισιού, η οποία μόλις τελείωσε και άφησε πολλά στο πέρα της. 

Κάτι άλλαξε αυτήν την σεζόν στο street style. Τα looks που κέρδισαν την προσοχή και τις θετικές εντυπώσεις, ήταν πιο ρεαλιστικά και προσγειωμένα από ποτέ. 

https://www.instagram.com/p/B9Lzbx_hLYK/

https://www.instagram.com/p/B9XUfrfpdDg/

Η βιώσιμη ανάπτυξη, η ανακύκλωση ρούχων αλλά και η παραγωγή τους με διαδικασίες που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον έχει γίνει το πιο σημαντικό θέμα στα γραφεία μόδας σε όλο τον κόσμο, καθιστώντας τους συντάκτες και τους αγοραστές πιο συνειδητοποιημένους στις αγοραστικές τους συνήθειες. Η αειφορία είναι πλέον το πρωταρχικό μέλημα στον σύγχρονο κόσμο της μόδας και αυτό φαίνεται να έχει επηρεάσει τόσο τους οίκους αλλά φυσικά και τις street stylers!

https://www.instagram.com/p/B9WST2pl7O4/

https://www.instagram.com/p/B9PBLlYpsot/

Πρόκειται για μια ακόμη πιο δημιουργική σεζόν, αφού πλέον προσπαθείς να κάνεις συνδυασμούς με ήδη υπάρχοντα κομμάτια (γι’ αυτό άλλωστε και τα vintage κυριαρχούν), καθώς επίσης πως θα αναδείξεις τα basic κομμάτια σου.

https://www.instagram.com/p/B9Yoi9eBRvp/

https://www.instagram.com/p/B9UJX8IlEWM/

https://www.instagram.com/p/B9UFqVqh9p5/

Όσο για το έντονα μινιμαλιστικό στοιχείο που παρατηρήσαμε σχεδόν σε όλες τις Εβδομάδες Μόδας, έχουμε απλώς να πούμε πως είναι η αγαπημένη μας τάση ever! Ίσως όχι τάση όμως, αλλά πλέον τρόπος ζωής. Η μίνιμαλ αισθητική στην μόδα κυριαρχεί, οπότε εκμεταλλεύσου την, διότι ταιριάζει ιδανικά σε όλες μας.

https://www.instagram.com/p/B9SMSOcFaQJ/

https://www.instagram.com/p/B9KArudlXwW/

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα