Skip to main content

FASHION NEWS

Τα καλύτερα μάξι φορέματα για την Άνοιξη 2020

Πώς θα φορεθούν φέτος;



Τι και αν έξω σήμερα έχει συννεφιά, ο Μάρτιος είναι εδώ και όλα δείχνουν πως η φετινή Ανοιξιάτικη σεζόν θα κρατήσει το ενδιαφέρον μας αμείωτο με τις νέες τάσεις και το πρωτότυπο street style. Ξέρω πόσο πολύ αγαπάς τα μάξι φορέματα... είναι αυτά που αναδεικνύουν κάθε σωματότυπο και σίγουρα είναι από τα πιο εντυπωσιακά κομμάτια της ντουλάπας σου.

Florals, μονόχρωμα, με μοτίβα... είναι ώρα να τα φέρεις ξανά στο προσκήνιο, συνδυάζοντάς τα με το αγαπημένο σου τζάκετ, καπαρντίνα ακόμη και παλτό όσο είναι ακόμη αρχή. Plus, μπορείς να το συνδυάσεις με sneakers, ψηλές μπότες και φυσικά loafers. Είναι η εύκολη επιλογή για τις εμφανίσεις που θες να εντυπωσιάσεις χωρίς πολύ κόπο, έχουν άλλωστε και μια πιο gipsy αισθητική.

Παρατηρούμε όμως πως φέτος, τα μάξι φορέματα έχουν λίγο παραπάνω ρομαντισμό από άλλες χρονιές. Διαφάνειες, ruffles, δαντέλα και αέρινα υφάσματα κυριαρχούν, δημιουργώντας ονειρεμένα κομμάτια. Εκτός από τα αγαπημένα ρομαντικά μάξι φορέματα, τα οποία ταιριάζουν ιδανικά με boho αισθητική, παρατηρήσαμε (κυρίως στην Εβδομάδα Μόδας Κοπεγχάγης) μάξι φορέματα πιο σύγχρονα από ποτέ. Σε μίνιμαλ στιλ, μονόχρωμο και αυστηρό.

 

  

  

  

πηγή φωτογραφιών: pinterest   

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.