Κλονίζεται ο κόσμος της μόδας λόγω κορωνοϊού

Ακυρώθηκαν τα fashion shows των Cruise Collections των μεγαλύτερων οίκων

Τόνια Τζαφέρη

 Είναι για όλους μας μια πολύ πρωτόγνωρη κατάσταση. Ναι μεν μπορεί να ισχυριζόμαστε πως είναι μια πνευμονία όπου κινδυνεύουν μόνο ευπαθείς ομάδες, όμως αν ήταν έτσι γιατί τόσα μέτρα και αναβολές των σημαντικότερων και δημοφιλέστερων εκδηλώσεων όπως είναι οι επιδείξεις μόδας από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας. 

Dolce and Gabbana:  ''Το Μιλάνο και η Ιταλία, είμαστε όλοι από τους πρώτους, αντιμέτωποι με την επείγουσα κατάσταση του κορωνοϊού, οπότε θα είμαστε και οι πρώτοι που θα το ξεπεράσουμε''.“Milan, Lombardy, and Italy as a whole were among the first to face the coronavirus emergency, so they’ll be among the first to come out of it.”

Μετά τις συνθήκες που επικράτησαν στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο, όπου πολλές επιδείξεις ακυρώθηκαν καθώς επίσης όσες πραγματοποιήθηκαν, ήταν κεκλεισμένων των θυρών και με αυστηρά μέτρα προστασίας, έρχεται ένα ακόμη πλήγμα. Ακυρώνονται όλα τα fashion shows με την παρουσίαση των Cruise Collections.

View this post on Instagram

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)Είναι σημαντικό στο σημείο αυτό να διευκρινιστεί και το μεγάλο πλήγμα τόσο στον τομέα της υγείας όσο και της οικονομίας. Δεδομένης της κατάστασης, τα shows των ιταλικών οίκων Gucci, Prada, Armani και Versace ακυρώθηκαν και μαζί τους κλονίζεται οικονομικά η τεράστια βιομηχανία της μόδας, με πολλά εκατομμύρια ευρώ και δολάρια να χάνονται. 
Μένουμε συντονισμένοι, παρακολουθούμε τις εξελίξεις, αλλά πρωτίστως παραμένουμε ψύχραιμοι για να δούμε πώς θα αντιμετωπίσουμε την κρίση με την εξάπλωση του ιού Covid-18.

Miuccia Prada: “ Το Μιλάνο με δίδαξε  σοβαρότητα, ηθική. Η αίσθηση ευθύνης μου για την αλλαγή, η απόλυτη επιταγή για την προετοιμασία γόνιμου εδάφους για το μέλλον δεν είναι μόνο ένα πάθος για μένα. Είναι μία από τις ισχυρότερες δυνάμεις αυτής της πόλης.”

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares