Skip to main content

FASHION NEWS

H&M: ξεκινά την παραγωγή υγειονομικού εξοπλισμού για τα νοσοκομεία

Ο κόσμος της μόδας μας δείχνει πώς να είμαστε ενωμένοι στις δύσκολες στιγμές



Όλο και περισσότεροι οίκοι έρχονται με την σειρά τους να συμβάλλουν σημαντικά στην αντιμετώπιση του νέου Covid- 19. Στην μάχη έναντι του ιού, ο κόσμος της μόδας μας υπενθυμίζει  πως πρέπει να είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ.

Στην λίστα με τις εταιρείες που συμβάλλουν σημαντικά στην προστασία των ανθρώπων που ‘’βρίσκονται στην πρώτη γραμμή’’ μπαίνει και ο όμιλος της H&M, ο οποίος ξεκινά άμεση την παραγωγή προσωπικού προστατευτικού εξοπλισμού τον οποίο θα διαθέσει σε νοσοκομεία και σε εργαζόμενους στον τομέα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Πιο αναλυτικά ο όμιλος H&M θα χρησιμοποιήσει τη δυναμική της εφοδιαστικής του αλυσίδας, συμπεριλαμβανομένων των εκτεταμένων αγοραστικών λειτουργιών και των συστημάτων εφοδιασμού και διανομής, για να ξεκινήσει να παραδίδει τον εξοπλισμό το συντομότερο. Οι ομάδες εφοδιαστικής αλυσίδας της εταιρείας σε όλο τον κόσμο εργάζονται συλλογικά σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται, για να υποστηρίξουν χώρες και κοινότητες παγκοσμίως. «Είμαστε όλοι μαζί στην αντιμετώπιση της κρίσης του κορονοϊού και πρέπει να την προσεγγίσουμε όσο πιο συνολικά γίνεται», σχολίασε η Anna Gedda, υπεύθυνη αειφορίας του ομίλου Η&Μ.

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30