Σπούδασε δωρεάν online μαθήματα μόδας από τον εκπληκτικό Jacquemus

Ένα course που δεν πρέπει να χάσεις

Τόνια Τζαφέρη

Ο οίκος Jacquemus μάγεψε κυριολεκτικά τα πλήθη στην τελευταία επίδειξη μόδας στο Παρίσι όπου παρουσίασε την φθινοπωρινή συλλογή του, με την Gigi Hadid να φορά τις δημιουργίες του και να γίνεται viral!

H γαλλική σχολή μόδας IFM (Institut Français de la Mode) προχωρά σε μια δράση που σίγουρα θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όλων των fashion addicts ανά τον κόσμο!
Ετοιμάζει λοιπόν μια σειρά διαδικτυακών μαθημάτων με έναν από τους κορυφαίους και πιο επιδραστικούς σχεδιαστές αυτήν τη στιγμή, τον Jacquemus!

Το course μόδας, με τίτλο «Understanding Fashion: From Business to Culture», θα είναι δωρεάν και πρόκειται να ξεκινήσει στις 30 Μαρτίου, ενώ θα συμμετάσχουν και άλλα σημαντικά ονόματα της βιομηχανίας της μόδας.

Τα μαθήματα θα καλύψουν μια σειρά θεμάτων όπως η αντιπροσώπευση των φύλων, κοινωνικά ζητήματα και οι υποκουλτούρες, ενώ θα εξεταστεί ακόμα η σχέση της μόδας με τον τύπο, αλλά και η μόδα ως πολιτισμικό φαινόμενο και δημιουργική βιομηχανία.

Τα μαθήματα θα παρουσιαστούν στα Αγγλικά από τον καθηγητή του IFM Benjamin Simmenauer, ενώ θα είναι διαθέσιμοι και υπότιτλοι σε διάφορες γλώσσες, για να υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθεί όποιος θέλει.

Θα συμμετέχουν ακόμα ο Sidney Toledano, CEO του κολοσσού μόδας LVMH, η Francesca Belletini, CEO του οίκου Saint Laurent, και ο Bruno Pavlovsky, πρόεδρος δραστηριοτήτων μόδας της Chanel.

Ολόκληρη η σειρά μαθημάτων «Understanding Fashion: From Business to Culture» θα είναι διαθέσιμη δωρεάν σε οποιονδήποτε, με μια εγγραφή στο FutureLearn.

https://www.youtube.com/watch?v=evl8NjG_7mE&feature=emb_logo

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares