Skip to main content

FASHION NEWS

Σπούδασε δωρεάν online μαθήματα μόδας από τον εκπληκτικό Jacquemus

Ένα course που δεν πρέπει να χάσεις



Ο οίκος Jacquemus μάγεψε κυριολεκτικά τα πλήθη στην τελευταία επίδειξη μόδας στο Παρίσι όπου παρουσίασε την φθινοπωρινή συλλογή του, με την Gigi Hadid να φορά τις δημιουργίες του και να γίνεται viral!

https://www.instagram.com/p/B7g0bwDjcf9/

H γαλλική σχολή μόδας IFM (Institut Français de la Mode) προχωρά σε μια δράση που σίγουρα θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όλων των fashion addicts ανά τον κόσμο!
Ετοιμάζει λοιπόν μια σειρά διαδικτυακών μαθημάτων με έναν από τους κορυφαίους και πιο επιδραστικούς σχεδιαστές αυτήν τη στιγμή, τον Jacquemus!

https://www.instagram.com/p/B7oWdU3D-MS/

Το course μόδας, με τίτλο «Understanding Fashion: From Business to Culture», θα είναι δωρεάν και πρόκειται να ξεκινήσει στις 30 Μαρτίου, ενώ θα συμμετάσχουν και άλλα σημαντικά ονόματα της βιομηχανίας της μόδας.

Τα μαθήματα θα καλύψουν μια σειρά θεμάτων όπως η αντιπροσώπευση των φύλων, κοινωνικά ζητήματα και οι υποκουλτούρες, ενώ θα εξεταστεί ακόμα η σχέση της μόδας με τον τύπο, αλλά και η μόδα ως πολιτισμικό φαινόμενο και δημιουργική βιομηχανία.

Τα μαθήματα θα παρουσιαστούν στα Αγγλικά από τον καθηγητή του IFM Benjamin Simmenauer, ενώ θα είναι διαθέσιμοι και υπότιτλοι σε διάφορες γλώσσες, για να υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθεί όποιος θέλει.

Θα συμμετέχουν ακόμα ο Sidney Toledano, CEO του κολοσσού μόδας LVMH, η Francesca Belletini, CEO του οίκου Saint Laurent, και ο Bruno Pavlovsky, πρόεδρος δραστηριοτήτων μόδας της Chanel.

Ολόκληρη η σειρά μαθημάτων «Understanding Fashion: From Business to Culture» θα είναι διαθέσιμη δωρεάν σε οποιονδήποτε, με μια εγγραφή στο FutureLearn.

https://www.youtube.com/watch?v=evl8NjG_7mE&feature=emb_logo

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

BLOGS

Cher, A Tribe Called Quest και Dave Matthews Band στο Class of 2024 του Rock & Roll Hall of Fame

Mary J. Blige, Ozzy Osbourne, Foreigner, Peter Frampton και Kool & The Gang εισήχθησαν επίσης στο Hall of Fame μαζί με τους Jimmy Buffett, Big Mama Thornton, MC5 και άλλους

Στο

ΒΙΒΛΙΟ

Το Πάσχα των Ελλήνων ποιητών

Ελύτης, Γκάτσος, Δημουλά, Καρέλλη, Καρούζος, Χριστιανόπουλος, Σολωμός, μας βάζουν στο κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας