Skip to main content

FASHION NEWS

Bottega Veneta: Δημιουργεί έναν ψηφιακό χώρο τέχνης

Πώς ο Ιταλικός οίκος προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες;



Θα έχεις σίγουρα ακούσει τον έντονο προβληματισμό όσον αφορά τον κόσμο της μόδας, με το πώς θα πραγματοποιηθούν οι νέες επιδείξεις, όταν οι εκδηλώσεις ακυρώνονται η μια μετά την άλλη παγκοσμίως.

Πολλοί είναι οι οίκοι που φέρνουν την λύση στο ζήτημα έστω και προσωρινά. Όσο η κατάσταση δεν επιτρέπει να διεξαχθούν οι διαδικασίες όπως στο παρελθόν, τόσο πιο δημιουργικός γίνεται ο κάθε οίκος με νέες δράσεις και δημιουργήματα που ανταποκρίνονται στις νέες ανάγκες.

Έτσι και ο Ιταλικός οίκος Bottega Veneta, όπου ομολογουμένως τον τελευταίο καιρό ήταν από τους πιο πολυσυζητημένους, δημιούργησε το #BottegaResidency, έναν ψηφιακό χώρο τέχνης που θα σε συναρπάσει.

https://www.instagram.com/p/B2m6wVagDyW/

Πιο αναλυτικά το Bottega Residency είναι ένας εικονικός χώρος στον οποίο οι συνεργάτες, οι μούσες και τα μεγαλύτερα ταλέντα της εταιρείας θα αποτίνουν φόρο τιμής στα δημιουργικά μυαλά και έργα που έχουν επηρεάσει τη ζωή τους. Συγγραφείς, μουσικοί, σκηνοθέτες και καλλιτέχνες, θα είναι επίσης μέρος του έργου.

Ο Creative Director του οίκου, Daniel Lee είναι ο πρώτος που μιλά για την αγάπη του για τον καλλιτέχνη David Hockney. Έναν ζωγράφο που έχει επηρεάσει σημαντικά τη δημιουργική του εξέλιξη και θέλησε να το μοιραστεί με το κοινό, μέσα από την νέα πλατφόρμα.

Κάθε σαββατοκύριακο, η Bottega Residency θα παίρνει ζωή μέσα από συναυλίες με πρωταγωνιστές, συνεργαζόμενους καλλιτέχνες και με ζωντανή μαγειρική από ανερχόμενους σεφ! Η ιδέα αυτή έχει σκοπό να κάνει τους θεατές να νιώσουν όσο πιο άνετα και ‘’κανονικά’’ γίνεται, προκειμένου να απαλλάξει από το άγχος που έχει δημιουργήσει η νέα κατάσταση και απομόνωση λόγω του νέου Covid-19.

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.