Skip to main content

FASHION NEWS

Manolo Blahnik: Zωγράφισε στο colouring book του

Η προσφορά του κορυφαίου σχεδιαστή για να παραμείνεις cool εν μέσω πανδημίας



Θα λέγαμε πως δυστυχώς η ψυχική υγεία έρχεται πολλές φορές ως δευτερεύουσα προτεραιότητα, μιας και είναι και αυτή αόρατη.

Εν μέσω μιας κρίσης, στην προκειμένη περίπτωση αυτής του νέου Covid-19 πρέπει να έχουμε κατά νου, πως πρόκειται για μια παροδική κατάσταση. Κάθε άνθρωπος την βιώνει διαφορετικά. Σε αυτήν την ανάρτηση όμως δεν θα δούμε πως θα μπορέσουμε να βιώσουμε την συγκεκριμένη κατάσταση όσο πιο ανάλαφρα και ανώδυνα γίνεται. Βέβαια πολλές φορές οι δυσκολίες και το σκοτάδι γεννούν φως, οπότε είναι και αυτά τα συναισθήματα πολλές φορές σημαντικά στην ζωή μας και πρέπει να τα ζούμε όπως και τα θετικά.

Ο οίκος Manolo Blahnik έρχεται να δώσει έμφαση στο πόσο σημαντικό είναι να διατηρήσουμε την ψυχική μας υγεία εν μέσω μιας πανδημίας. Και πως θα απαλλαχτούμε από το αρνητικό κλίμα των ημερών και τον φόβο;

Η απελευθέρωση του καθενός είναι προσωπική υπόθεση, όμως η τα χρώματα, τα σχέδια και η ζωγραφική σίγουρα μας βοηθούν να γαληνέψουμε, να δημιουργήσουμε! 
Γι’ αυτό και οι Manolo και Kristina Blahnik, δημιούργησαν ένα βιβλίο με σχέδια για χρωματισμό, στα πλαίσια του ‘’SMILE project’’.

«Έχει αποδειχτεί πολλές φορές πως το γέλιο έχει οφέλη για την υγεία και θέλαμε να μοιραστούμε τον τρόπο που εμάς μας βοηθά να γελούμε» λέει χαρακτηριστικά η Kristina Blahnik.

«It’s the act of coloring», το γεγονός πως χρησιμοποιείς τα χέρια σου και δημιουργείς. Ο άνθρωπος άλλωστε έχει αυτό ως σκοπό. Να φτιάχνει. Να δημιουργεί με τα χέρια του. Και αυτό είναι η καλύτερη ικανοποίηση που μπορεί να προσφέρει στον εαυτό του. Την ευδαιμονία άλλωστε την βρίσκεις στην απλότητα. Στις μικρές σημαντικές στιγμές. Και οι Manolo και Kristina Blahnik το έχουν καταλάβει καλά αυτό. Όπως επίσης και το γεγονός πως η ανθρώπινη ελπίδα δεν πρέπει να χαθεί.

https://www.instagram.com/p/B-jxfZcntAB/

Για να βρεις το βιβλίο του Manolo Blahnik με τις coloring pages πάτησε εδώ.

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.