Skip to main content

FASHION NEWS

Τα Super models κάνουν το διάβασμα, τάση!

Από την Kaia Gerber εως την Kendall Jenner



H συνήθεια του να διαβάζεις βιβλία δεν είναι τίποτα καινούργιο. Οφείλουμε όμως να πούμε πως τα δεδομένα, ειδικά για τα super models της εποχής μας έχουν αλλάξει. Η ανάγνωση λογοτεχνικών βιβλίων, ποίησης, νουβέλας ή μυθιστορήματος φαίνεται να έχει γίνει εδώ και καιρό η αγαπημένη συνήθεια των κορυφαίων super models και όχι μόνο.

 


 

 

Τα βιβλία είναι γνωστά για την λύτρωση τους, την απελευθέρωση και την καλύτερη πνευματική διαύγεια. Μέσα σε ένα φορτισμένο κλίμα αλλά και μια ζωή γεμάτη δημοσιότητα και υποχρεώσεις είναι θα λέγαμε πιο αναγκαία από ποτέ.

Ακόμη και πριν την καραντίνα, συναντήσαμε πολλές φορές τα διάσημα μοντέλα να καταφθάνουν στις εβδομάδες μόδας και αντί ενός clutch, κρατούσαν το βιβλίο που διάβαζαν κατά καιρούς. 
Πρόσφατα μάλιστα η Kaia Gerber, κόρη της Cindy Crawford, έκανε ένα instagram live μέσω καραντίνας όπου μιλούσε αποκλειστικά για το αγαπημένο βιβλίο που της κρατά συντροφιά της δύσκολες ημέρες.

https://www.instagram.com/p/B-3NPMgDxbm/

Και όχι μόνο η Kaia... αλλά και η Βella Hadid είναι γνωστό πως τα βιβλία αποτελούν αγαπημένη της συντροφιά και όποτε βρίσκει ευκαιρία μέσα στην φορτωμένη ρουτίνα της, ξεκλέβει κάποιες σειρές από κάποιο βιβλίο που πάντα θα έχει μαζί της. 

 


 

 

Και η λίστα δεν τελειώνει εδώ... Όλα αυτά δείχνουν πως τα μοντέλα της ''Νέας Γενιάς'' έχουν ξεκάθαρα διαφορετική φιλοσοφία από ότι παλαιότερα. Φαίνεται πως βρίσκουν διαφυγή στην λογοτεχνία αλλά ακόμη και τις χαλαρές τους στιγμές δεν αποχωρίζονται το βιβλίο τους.

https://www.instagram.com/p/B9-JFG2hMlk/?utm_source=ig_embed

Kαι η Kendall, στις περισσότερες φωτογραφίες όπου δημοσιεύει σε μια ξαπλώστρα σε παραλία, κάπου τριγύρω της θα βρίσκεται και κάποιο ανάγνωσμα. 

https://www.instagram.com/p/B9SRXbSDi45/?utm_source=ig_embed

Είναι σημαντικό μεταξύ των άλλων να τονίζεται και η αξία ενός τέτοιου χόμπυ, που σε πολλές περιπτώσεις είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου και όχι μόνο. Αν επιλέξεις να περιορίσεις τα social media και να επενδύσεις σε ένα ποιοτικό και πνευματικό βιβλίο, θα εντυπωσιαστείς από το πόσο διαφορετικά θα βλέπεις τα πράγματα γύρω σου, αλλά και πόσο καλύτερα θα μπορείς να αντιμετωπίζεις τις προσκλήσεις!

 

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

Προτεινόμενα

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας

DO IT YOURSELF

Make up στα ρούχα σου; Δες πώς να μη μείνει λεκές

Μια εύκολη λύση με κάτι που μάλλον έχεις ήδη στο μπάνιο σου

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»