Skip to main content

FASHION NEWS

H Bella Hadid φωτογραφίζεται μόνη της για την νέα καμπάνια του Jacquemus

Μέσω video call ακολουθεί τις οδηγίες του φωτογράφου και σχεδιαστή



 

Θα το έχεις ακούσει πολύ συχνά τον τελευταίο καιρό. Ζούμε πρωτόγνωρες στιγμές. Και πρωτόγνωρες εμπειρίες βιώνουν όλο και περισσότεροι με τις νέες συνθήκες που μας έχει επιβάλλει το social distancing.

Η ζωή όμως συνεχίζεται. Και πρέπει να συνεχιστεί. Kαι ο άνθρωπος προσαρμόζεται. Άλλωστε έχει αποδειχτεί πως κερδισμένοι βγαίνουν πάντα αυτοί που προσαρμόζονται πιο εύκολα και ανταπεξέρχονται καλύτερα στις νέες ανάγκες που προκύπτουν.

Ο ταλαντούχος σχεδιαστής Jacquemus, πρωτοπορεί για μια ακόμη φορά και αποτελεί απόδειξη πως όταν υπάρχει θέληση για δημιουργία, υπάρχει και τρόπος. Τα editorials περιοδικών συνεχίζονται, όπως επίσης και οι καμπάνιες των οίκων. Πόσο εφικτή είναι όμως μια επαγγελματική φωτογράφηση όταν απαγορεύονται συναθροίσεις;  Φωτογράφος, μοντέλο, σχεδιαστής, στυλίστες, μακιγιέρ, hair stylists δεν μπορούν να βρεθούν στον ίδιο χώρο και επομένως η λήψη φωτογραφίας φαντάζει αδύνατη.

Για τον Jacquemus όμως όχι! Βρήκε την εναλλακτική του.
Η Bella Hadid φωτογραφήθηκε μέσω FaceTime, από τον φωτογράφο Pierre-Ange Carlotti και υπό την καλλιτεχνική καθοδήγηση του ίδιου του σχεδιαστή, Simon Porte Jacquemus για την νέα του καμπάνια. Στην διάθεσή της δεν είχε στυλίστα, μακιγιέρ ή κομμωτή, αλλά μόνο ένα i-Phone και τις οδηγίες που της έδιναν οι δημιουργοί εξ αποστάσεως.

https://www.instagram.com/p/B_VXWLzgPZP/

 Έτσι πόζαρε με ψάθινες τσάντες, πλατφόρμες και cropped tops από την SS 2020 συλλογή του Jacquemus. Το σίγουρο είναι πως τους επόμενους μήνες θα δούμε και άλλες τέτοιες φωτογραφίσεις. Μπορεί να μην είναι ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα αλλά σίγουρα εξυπηρετεί τον σκοπό της καμπάνιας και είναι μια ιδανική προσωρινή λύση.

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;