Η ζωή είναι πολύ μικρή για να φοράμε ‘’basic λευκές μάσκες’’ 

3 site που μπορείς να προμηθευτείς trendy μάσκες προστασίας

Τόνια Τζαφέρη

Είναι ένα ‘’αξεσουάρ’’ που λίγους μήνες πριν κανείς μας δεν φανταζόταν ότι θα γίνει ‘’must’’. Aποτέλεσε αντικείμενο έντονου προβληματισμού στην επιστημονική κοινότητα, για το αν τελικά προστατεύει ή αντιθέτως ευνοεί στο να κολλήσουμε τον νέο ιό. Σύμφωνα με τα νέα επιστημονικά δεδομένα η χρήση μάσκας κρίθηκε απαραίτητη για συγκεκριμένους χώρους και το σίγουρο είναι, πως θα γίνει πλέον η νέα μας καθημερινότητα.

Την στιγμή που οι ιατρικές μάσκες μιας χρήσης εξαντλούνται από τα φαρμακεία σε χρόνο ρεκόρ, οι πάνινες μάσκες εμφανίστηκαν στην αγορά δίνοντας λύση στο πρόβλημα. Οι υφασμάτινες μάσκες ήρθαν για να μείνουν και οφείλουμε να γνωρίζουμε καλά την σωστή χρήση τους αλλά και το πλύσιμό  τους.

Το σημαντικό όμως είναι πως ελληνικές βιοτεχνίες έδειξαν γρήγορα αντανακλαστικά και κατάφεραν σε σύντομο χρόνο να καλύψουν το μεγάλο κενό της αγοράς. Και επειδή η ανησυχητική κατάσταση που επικρατούσε αυτούς τους μήνες απέδειξε πως η ζωή είναι πολύ μικρή για φοράμε ‘’basic λευκές ιατρικές μάσκες’’, σου παραθέτουμε 3 σάιτ από τα οποία μπορείς να προμηθευτείς υφασμάτινες μάσκες, οι οποίες όμως χρειάζονται τακτικό πλύσιμο και πάντα να την αφαιρείτε/ προσθέτετε με καθαρά χέρια, πιάνοντας την από τα πλαϊνά λάστιχα.

Για handmade δημιουργίες, η Mika Princess Boutique δέχεται παραγγελίες μέσω instagram αλλά και facebook. 

H εταιρεία Mother Denim έχει επίσης δημιουργήσει πολλά σχέδια με υψηλής ποιότητας υφάσματα, τα οποία μπορείς να βρεις πατώντας εδώ.

Συνεχίζουμε τέλος με την Casetify, την διάσημη εταιρεία στην παραγωγή θήκης κινητών τηλεφώνων, η οποία μπήκε δυναμικά στην παραγωγή προστατευτικών υφασμάτινων μασκών! Για να βρεις τα σχέδια τους, πάτησε εδώ.

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares