Skip to main content

FASHION NEWS

Η ζωή είναι πολύ μικρή για να φοράμε ‘’basic λευκές μάσκες’’ 

3 site που μπορείς να προμηθευτείς trendy μάσκες προστασίας



Είναι ένα ‘’αξεσουάρ’’ που λίγους μήνες πριν κανείς μας δεν φανταζόταν ότι θα γίνει ‘’must’’. Aποτέλεσε αντικείμενο έντονου προβληματισμού στην επιστημονική κοινότητα, για το αν τελικά προστατεύει ή αντιθέτως ευνοεί στο να κολλήσουμε τον νέο ιό. Σύμφωνα με τα νέα επιστημονικά δεδομένα η χρήση μάσκας κρίθηκε απαραίτητη για συγκεκριμένους χώρους και το σίγουρο είναι, πως θα γίνει πλέον η νέα μας καθημερινότητα.

Την στιγμή που οι ιατρικές μάσκες μιας χρήσης εξαντλούνται από τα φαρμακεία σε χρόνο ρεκόρ, οι πάνινες μάσκες εμφανίστηκαν στην αγορά δίνοντας λύση στο πρόβλημα. Οι υφασμάτινες μάσκες ήρθαν για να μείνουν και οφείλουμε να γνωρίζουμε καλά την σωστή χρήση τους αλλά και το πλύσιμό  τους.

Το σημαντικό όμως είναι πως ελληνικές βιοτεχνίες έδειξαν γρήγορα αντανακλαστικά και κατάφεραν σε σύντομο χρόνο να καλύψουν το μεγάλο κενό της αγοράς. Και επειδή η ανησυχητική κατάσταση που επικρατούσε αυτούς τους μήνες απέδειξε πως η ζωή είναι πολύ μικρή για φοράμε ‘’basic λευκές ιατρικές μάσκες’’, σου παραθέτουμε 3 σάιτ από τα οποία μπορείς να προμηθευτείς υφασμάτινες μάσκες, οι οποίες όμως χρειάζονται τακτικό πλύσιμο και πάντα να την αφαιρείτε/ προσθέτετε με καθαρά χέρια, πιάνοντας την από τα πλαϊνά λάστιχα.

https://www.instagram.com/p/B_gHelyFeGy/

Για handmade δημιουργίες, η Mika Princess Boutique δέχεται παραγγελίες μέσω instagram αλλά και facebook. 

https://www.instagram.com/p/B-ikqSdJ93L/

H εταιρεία Mother Denim έχει επίσης δημιουργήσει πολλά σχέδια με υψηλής ποιότητας υφάσματα, τα οποία μπορείς να βρεις πατώντας εδώ.

Συνεχίζουμε τέλος με την Casetify, την διάσημη εταιρεία στην παραγωγή θήκης κινητών τηλεφώνων, η οποία μπήκε δυναμικά στην παραγωγή προστατευτικών υφασμάτινων μασκών! Για να βρεις τα σχέδια τους, πάτησε εδώ.

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department