Πιο εντυπωσιακή από ποτέ στην τελευταία της φωτογράφηση η Monica Bellucci

Μίλησε ανοιχτά και για την εμπειρία της καραντίνας της 

Τόνια Τζαφέρη

Είναι μια από τις γυναίκες που αποφεύγει τα τελευταία χρόνια τις φωτογραφήσεις και τις συνεντεύξεις. Έχει προτιμήσει να αφοσιωθεί στην οικογένεια της αλλά και σε προσωπικές στιγμές της.

Ήταν από τις σπάνιες φωτογραφήσεις της και μάλιστα κυκλοφόρησε μέσω καραντίνας, εντυπωσιάζοντας τους πάντες. Φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Madame Figaro με vintage διάθεση, κοντά μαλλιά και πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Αυτόν τον καιρό περνά την καραντίνα της στην στη χώρα των Βάσκων, μαζί με τις δύο κόρες της, Deva και Leoni. Αποφάσισε επίσης να αποκαλύψει το πώς βιώνει η ίδια, την πανδημία αλλά και τα συναισθήματά της για την μεγάλη κρίση που ζει η χώρα της όλο αυτό το διάστημα έχοντας τα περισσότερα θύματα από τον νέο ιό:

"Προφανώς σκέφτομαι την χώρα μου, την Ιταλία, που είναι και η πιο πληγείσα στην Ευρώπη. Η οικογένειά μου είναι μια χαρά, αλλά η Umbria και η περιοχή Como υποφέρουν, για να μην αναφέρω τους φίλους μου στη Ρώμη. Αναπόφευκτα, όλοι ζούμε με τον φόβο γιατί οι στιγμές είναι κρίσιμες αλλά ταυτόχρονα έχω πλήρη εμπιστοσύνη στους γιατρούς, είμαι σίγουρη ότι θα βρεθεί ένα φάρμακο και στη συνέχεια το εμβόλιο, αλλά για την ώρα είμαστε όλοι σε κατάσταση αναμονής".
Στην ερώτηση: Πώς είναι οι μέρες στη χώρα των Βάσκων, η γοητευτική ηθοποιός είπε:

"Στους ρυθμούς των παιδιών μου. Οι δυο τους παρακολουθούν τα μαθήματα του σχολείου τους online, κι εγώ τις επιβλέπω με προσοχή. Είναι σημαντικό να υπάρχει ένα πλαίσιο. Στον υπόλοιπο, ελεύθερο χρόνο μου, που είναι λίγος, διαβάζω σενάρια και μαθαίνω στα ιταλικά τον ρόλο μου στη θεατρική παράσταση
Lettres de la Callas, η οποία έχει προγραμματιστεί να ανέβει και στην Ιταλία. Κατά τ’ άλλα, υπακούμε στις οδηγίες και μένουμε σπίτι."

Τέλος η Μόνικα δήλωσε χαρακτηριστικά  πως νιώθει μεγάλη θλίψη και πως δεν θα μπορούσε να νιώθει κάτι διαφορετικό μπροστά σε αυτή την πρωτόγνωρη, περίπλοκη, φοβερή κατάσταση.

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares