Skip to main content

FASHION NEWS

Πώς να φορέσω τα slides πέδιλα;

Κι  όμως, φέτος το καλοκαίρι ήρθε η ώρα τους



 

Η απάντηση στο κεντρικό ερώτημα: «Πώς να φορέσω τα slides παπούτσια»… είναι βασικά ‘’με τα πάντα’’. Έχουν φανατικούς haters. Έχουν όμως και φανατικούς υποστηρικτές. Επομένως είτε θα τα λατρέψεις είτε θα τα μισήσεις. Εκτός όμως από την προσωπική αισθητική της καθεμιάς μας, οφείλουμε να ομολογήσουμε πως τα slides θα αποτελούν το must have της φετινής καλοκαιρινής περιόδου.

Έκαναν δυναμικά την εμφάνιση τους πριν από μερικά χρόνια και έκτοτε δεν τα έχουμε αποχωριστεί. Αυτήν την φορά όμως εκτός από τις slides παντόφλες που γνωρίζαμε… χάρη στον οίκο Bottega Veneta, τα slides απέκτησαν νέο νόημα. Από φλατ παντόφλες έγιναν τα πιο περιζήτητα πέδιλα των τελευταίων μηνών.

 

 

Ξεχώρισαν από την πρώτη εμφάνιση στην πασαρέλα, influencers δεν έκρυψαν στιγμή τον ενθουσιασμό τους για το συγκεκριμένο trend και φορέθηκαν ακόμη και χειμερινούς/ φθινοπωρινούς μήνες.

Το σίγουρο είναι πως αποτελούν ένα πολύ άνετο ζευγάρι παπουτσιών, τα οποία μπορείς να φορέσεις κυριολεκτικά με τα πάντα και παντού. Φυσικά οι συνδυασμοί έχουν καθοριστικό ρόλο. Μπορείς να προτιμήσεις τις slides παντόφλες για την παραλία, βόλτες στην πόλη και στις πρωινές χαλαρές εμφανίσεις σου και απ’ την άλλη, επιλέγοντας ένα slide πέδιλο… να απογειώσεις καλοκαιρινές εμφανίσεις πιο επίσημες, είτε πρωινές είτε βραδινές.

 

 

 

 

Είναι το ιδανικό trend για να τολμήσεις κάτι νέο και άνετο αφήνοντας πίσω τις πολύ κλασσικές σαγιονάρες και τα δετά πέδιλα. Και όλα δείχνουν… πως θα συνεχίσουν τα slides παπούτσια να αποτελούν τάση για πολλά ακόμη καλοκαίρια!

 

   πηγή φωτογραφιών: pinterest 

 

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα