Skip to main content

FASHION NEWS

Balenciaga: Θα κάνει ετήσιες δωρεές κατά του ρατσισμού και της βίας

#BlackLivesMatter



Έχει αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό ενώ πολλά από τα τελευταία του δημιουργήματα έγιναν ανάρπαστα παγκοσμίως. Έχοντας τεράστια επιρροή ο οίκος μόδας Balenciaga δημιουργεί μια ετήσια δωρεά για την καταπολέμηση του ρατσισμού και της φυλετικής βίας.

Τα νέα ανακοίνωσαν μέσω Twitter, με το post να αναφέρει την 25η Μαΐου κάθε χρόνο ως ημερομηνία των δωρεών για το σκοπό. Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με το ποσό της δωρεάς, αλλά η επιλεγμένη φιλανθρωπική οργάνωση είναι η National Association for the Advancement of Colored People, η πρώτη και μεγαλύτερη οργάνωση πολιτικών δικαιωμάτων της Αμερικής με μια βάση περισσότερων από 2.000 εθελοντών σε όλη τη χώρα.

Ο oίκος δεσμεύθηκε να δημιουργήσει και ένα ακόμη ταμείο στη Γαλλία για να υποστηρίξει τις τοπικές προσπάθειες για την καταπολέμηση του ρατσισμού στη χώρα. «Ξεκινώντας από το 2020 και κάθε επόμενο έτος, θα επικοινωνούμε τη δέσμευσή μας και τη συνεχή δωρεά. Αυτή η χειρονομία οικονομικής στήριξης είναι μόνο η αρχή αυτού που πρέπει να γίνει για την στήριξη του κινήματος #BlackLivesMatter. Πιστεύουμε ότι η πρόοδος είναι δυνατή αν όλοι είμαστε μαζί», γράφει η δήλωση.

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.