Skip to main content

FASHION NEWS

5 πράγματα που παρατηρούν οι άντρες σε κάθε γυναικεία εμφάνιση

Γιατί πολλές φορές οι σκέψεις σε οδηγούν σε λάθος επιλογές



Κακά τα ψέματα, θα έχεις πιάσει τον εαυτό σου πολλές φορές να αναρωτιέται τι είναι αυτό που θα άρεσε περισσότερο στον ανδρικό πληθυσμό. Και συχνά αυτές σου οι σκέψεις σε οδηγούν σε λάθος επιλογές. Τα πράγματα όμως είναι πολύ πιο απλά από ότι φαντάζεσαι.

Προτού όμως προχωρήσουμε στα 5 βασικά σημεία που παρατηρεί κάθε άντρας σε μια γυναικεία εμφάνιση, είναι σημαντικό να διευκρινιστεί το γεγονός, πως οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις όμορφη, ξεχωριστή και σε κολακεύει θα αρέσει και σε άλλους. Η κομψότητα άλλωστε είναι πάντα προσωπική υπόθεση και μόνο εφόσον νιώθεις εσύ όμορφα με εσένα, τότε θα βγαίνει και προς τα έξω. Επομένως νο1 tip στην συγκεκριμένη ανάρτηση, είναι να μην πιέσεις τον εαυτό σου να φορέσει κάτι απλώς για να αρέσεις, ενώ εσύ ίδια δεν νιώθεις άνετα σε αυτό.

Και προχωρώντας στα σημεία τα οποία θα πρέπει να έχεις κατά νου, είναι απλά και ισχύουν γενικότερα για κάθε περίσταση.

Πρώτο και κυριότερο στην λίστα δεν θα μπορούσε να ήταν άλλο, από την καθαριότητα. Ένα λεκιασμένο ύφασμα σίγουρα δεν αφήνει και την καλύτερη εντύπωση. Ενώ αντιθέτως ρούχα που μυρίζουν όμορφα και ‘’λάμπουν’’ θα σου δώσουν πολλά έξτρα bonus.

Όχι υπερβολές. Noμίζω μου το έχουν διευκρινίσει όλοι οι άνδρες φίλοι μου. Κατά κάποιον τρόπο οι υπερβολές στην εμφάνιση τους απομακρύνουν, μπορεί και να τους τρομάζουν… Επομένως αλλόκοτοι συνδυασμοί, πολλά pop χρώματα και extreme όγκοι, ίσως να μην ήταν και ιδανική επιλογή. Εκτός και αν σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα!

Τα παπούτσια. Κάτι παθαίνουν οι άντρες με τα παπούτσια, αν τυχόν δεν τους αρέσουν (για τον οποιοδήποτε λόγο) μετά… ότι και να κάνεις δύσκολα θα αναθεωρήσουν. Προτίμησε σε γενικές γραμμές άνετα ζευγάρια παπουτσιών, σε ‘’νορμάλ’’ σχέδια και σχήματα και κυρίως να κολακεύουν τα πόδια σου. Πχ καλύτερα να αποφύγεις τα πέδιλα στα οποία εξέχουν τα δάχτυλα σου, ή τα βρώμικα και πολυφορεμένα αθλητικά σου ή ακόμη χειρότερα τα πολύ ψηλά και άβολα παπούτσια που καταβάθος ούτε εσύ θες να φοράς.

Ισορροπία. Είναι το κλειδί για κάθε επιτυχημένη εμφάνιση. Ισορροπία σε αυτά που αποκαλύπτεις, ισορροπία στα χρώματα, στα υφάσματα… Με λίγα λόγια, ένα ομοιόμορφο και ισορροπημένο look έχει πολλά περισσότερα να σου προσδώσει.  

Αλλαγές. Η πληροφορία στις ημέρες μας είναι σίγουρα απεριόριστη. Και αυτό σημαίνει πως μας κάνει συνεχώς να αναζητούμε κάτι νέο, κάτι άλλο. Το να έχεις μια ποικιλία στις εμφανίσεις, να μην παραμένεις ξανά και ξανά στο ίδιο στιλ αλλά να δοκιμάζεις νέες τάσεις και διαφορετικά στιλ, αυτόματα θα σε κάνει πιο ενδιαφέρουσα παρουσία.

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30