Skip to main content

FASHION NEWS

#ValentinoEmpathy: Με Gwyneth Paltrow και Laetitia Casta η καμπάνια για Χειμώνα 2020-21

Πολλές σταρς φωτογραφίζονται στο σπίτι τους για τη νέα συλλογή Valentino



Μια ακόμη φωτογράφηση που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι λόγω της πανδημίας του covid/19 έχει κάνει τον γύρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και έχει ενθουσιάσει το κοινό της μόδας.

Πρωταγωνίστριες της καμπάνιας οι Gwyneth Paltrow, η Naomi Campbell η Laura Dern, η Rossy de Palma, η Frances McDormand, η Christy Turlington, η Laetitia Casta και άλλες χολιγουντιανές celebrities. Φορούν κομμάτια από τη συλλογή του Valentino για τον Χειμώνα του 2020-21 και φωτογραφίζονται ενώ βρίσκονται σε καραντίνα.

 

 

Μάλιστα την Gwyneth Paltrow φωτογράφισε ο σύζυγός της και τη Laura Dern, ο γιος της.

Ο δημιουργικός διευθυντής του οίκου, Pierpaolo Piccioli εξήγησε με ανάρτησή του στο Instagram ότι ήθελε να αναδείξει τις αξίες του brand και το ανθρώπινο συναίσθημα, καθώς ο κόσμος προσαρμόζεται στη νέα πραγματικότητα του social distancing.

https://www.instagram.com/p/CDQ5SXKqZFD/

«Τις τελευταίες εβδομάδες, όλοι ζήσαμε σε έναν νέο κόσμο, καθώς βιώνουμε τι σημαίνει social distancing. Νιώθω πολύ άβολα που δεν μπορώ να αγκαλιάσω τους αγαπημένους μου», γράφει. «Όπως εσείς και όλος ο κόσμος, είμαστε υποχρεωμένοι να μείνουμε μακριά από τους φίλους μας, τους συναδέλφους και την ευρύτερη οικογένειά μας. Συνειδητοποίησα πόσο εύθραυστοι είμαστε, αλλά επίσης και πόσο δυνατότεροι έχουμε γίνει μέσα από τις επαφές μας με την κοινότητά μας».

https://www.instagram.com/p/CDKNRqHqCiH/

Κοινοποιώντας μια φωτογραφία με το μοντέλο Adut Akech, ο Piccioli είπε ότι η καμπάνια #ValentinoEmpathy «φέρνει την προσωπικότητα και την οικειότητα στο προσκήνιο, μέσα από μια σειρά πορτρέτων με ανθρώπους που αγαπώ, φωτογραφημένους από τους αγαπημένους τους».

https://www.instagram.com/p/CDJvm1OqU86/

Όλοι όσοι συμμετέχουν, θα διαθέσουν το σύνολο της αμοιβής τους, συνολικά ένα εκατομμύριο ευρώ, στο νοσοκομείο Lazzaro Spallanzani της Ρώμης!

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department