Δες εδώ τις ολοκαίνουργιες μάσκες προστασίας από τον Covid-19 του οίκου Burberry, με iconic print

Οι συνεισφορές θα διατεθούν στο Κοινοτικό Ταμείο ‘’Burberry Foundation COVID-19’’

Τόνια Τζαφέρη

 

Ο δημοφιλής οίκος Burberry κυκλοφόρησε μια πρώτη συλλογή από μάσκες προσώπου με αντιμικροβιακή τεχνολογία, διαθέσιμη αποκλειστικά online στο χαρακτηριστικό εμβληματικό print, που συνοδεύει τόσα χρόνια το συγκεκριμένο όνομα. Αξιοσημείωτο μάλιστα είναι και το γεγονός πως ένα ποσοστό της κάθε πώλησης θα καταβάλλεται στις συνεχείς προσπάθειες ανακούφισης των κοινοτήτων που εξακολουθούν να επηρεάζονται από την παγκόσμια πανδημία.

Οι προστατευτικές μάσκες με το χαρακτηριστικό καρό μοτίβο του οίκου, κυκλοφορούν σε μπεζ και γαλάζιο χρώμα, ενθουσιάζοντας τους φανατικούς θαυμαστές του διάσημου Λονδρέζικου brand.

 

    

 

Στην επιτυχία των νέων μασκών, οφείλεται κυρίως το γεγονός πως παράγονται από βιώσιμα και ανακυκλώσιμα υφάσματα. Οι επαναχρησιμοποιήσιμες μάσκες παρέχουν αποδοτικότητα φιλτραρίσματος σωματιδίων (PFE) και ενισχύονται με αντιμικροβιακή τεχνολογία. Έρχονται και με αντίστοιχη θήκη αποθήκευσης, επίσης με αντιμικροβιακή τεχνολογία.

Οι συνεισφορές θα διατεθούν στο Κοινοτικό Ταμείο Burberry Foundation COVID-19, το οποίο συνεχίζει να παρέχει βοήθεια σε τράπεζες τροφίμων και φιλανθρωπικά ιδρύματα υγείας παγκοσμίως. Το κοινοτικό ταμείο Burberry Foundation COVID-19 ιδρύθηκε τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους για την υποστήριξη των τοπικών κοινοτήτων που έχουν ανάγκη. Μέχρι σήμερα, έχουν γίνει συνεισφορές στις προσπάθειες ανακούφισης στην Ασία, την Ευρώπη, την Αμερική και την Αφρική.

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares