Αυτός είναι ο απόλυτος συνδυασμός για το Φθινόπωρο 2020

Και ποια γυναίκα δεν θα έδειχνε εντυπωσιακή με ένα φόρεμα συνδυασμένο με ψηλές μπότες

Τόνια Τζαφέρη

 

Και ποια γυναίκα δεν θα έδειχνε άκρως εντυπωσιακή μέσα σε ένα φόρεμα το οποίο αποκαλύπτει τα πόδια της, συνδυασμένο με ψηλές μπότες. Είναι σίγουρα ένας από τους αγαπημένους συνδυασμούς των κορυφαίων μοντέλων στον κόσμο, αφού όλο και πιο συχνά τις πετυχαίνουμε με ένα κοντό φόρεμα, συνδυασμένο με ψηλές μπότες είτε μυτερές, είτε σε ‘’καουμπόικο στιλ’’, ακόμη και με μπότες ιππασίας.

Έχει πλέον γίνει και δικός μας αγαπημένος συνδυασμός και ανυπομονούμε να τον δοκιμάσουμε στις φθινοπωρινές μας εμφανίσεις. Μπορείς να τον δοκιμάσεις σε κάθε περίσταση, ακόμη και σε πρωινές εμφανίσεις, ειδικά άμα επιλέξεις ψηλές flat μπότες. Αναλόγως το ύφος του φορέματος και της μπότας, μπορείς να πετύχεις και πιο boho εμφανίσεις, ή πιο κομψές και με ‘’preppy style’’ επιρροές.

 

 

 

 

Οι διάσημες influencers του εξωτερικού έχουν ήδη κάνει τις εντυπωσιακές τους εμφανίσεις με το αγαπημένο τους φόρεμα και τις ψηλές τους μπότες για τις πρώτες βροχές του φθινοπώρου και εμείς απλώς δεν χορταίνουμε τα άψογα και πολύ sexy looks τους.

 

        
πηγή φωτογραφιών: pinterest    

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares