Για πρώτη φορά σε 128 χρόνια και οι 26 εκδόσεις της Vogue, ενώνονται γύρω από το θέμα της Eλπίδας

«Ίσως είναι δύσκολο να βρεις την ελπίδα σε μια εποχή κρίσης, αλλά μοιάζει πιο αναγκαία από ποτέ»

Τόνια Τζαφέρη

 

Μια ενέργεια που σίγουρα μας ενθουσίασε αλλά μας τράβηξε το ενδιαφέρον, ήταν η απόφαση της Vogue να έχουν όλα της τα εξώφυλλα παγκοσμίως ένα κοινό θέμα. Την ελπίδα!

Για πρώτη φορά στα 128 χρόνια ιστορίας της Vogue, και οι 26 εκδόσεις του περιοδικού ενώνονται με αλληλεγγύη υπό το θέμα της ελπίδας για το τεύχος Σεπτεμβρίου. Τα εξώφυλλα που κυκλοφόρησαν μόλις σήμερα, ''γιορτάζουν όλους εκείνους που είναι αποφασισμένοι να ξεκινήσουν την αλλαγή σε όλο τον κόσμο, το τεύχος επικεντρώνεται τόσο στην έννοια της ελπίδας και στις πολύπλευρες ερμηνείες της, όσο και στην ανάδειξη νέων ταλέντων στον ευρύτερο χώρο της μόδας'', γράφουν στην Vogue Greece χαρακτηριστικά.

‘’Τα 26 παγκόσμια Τεύχη Ελπίδα της Vogue συμπεριλαμβάνουν επιστολές από τα πιο σημαντικά ονόματα στη μόδα, τον κινηματογράφο, την μουσική και τον ακτιβισμό, ρίχνοντας φως στις επιθυμίες τους για το μέλλον του πλανήτη μας. Καθώς ένα μεγάλο μέρος του πλανήτη να εξακολουθεί να βρίσκεται σε καραντίνα λόγω της πανδημίας του Covid-19, η αίσθηση αισιοδοξίας είναι πιο απαραίτητη από ποτέ’’.

Η Anna Wintour, Editor in Chief American Vogue, Artistic Director US, Global Content Advisor, Condé Nast, μοιράστηκε τις σκέψεις της γύρω από αυτό το αισιόδοξο, ανθρώπινο και προοδευτικό θέμα στο Editor’s Letter του τεύχους: «Ίσως είναι δύσκολο να βρεις την ελπίδα σε μια εποχή κρίσης, αλλά μοιάζει πιο αναγκαία από ποτέ. Είναι κομμάτι της κοινής μας ανθρωπότητας, μια πηγή χαράς και έμπνευσης, και μας κρατά εστιασμένους σε ένα πιο φωτεινό μέλλον».

https://www.instagram.com/p/CEv8BlAMpIC/Η Ελληνική έκδοση "Eλπίδα" φιλοξενεί το ζευγάρι των ηθοποιών Μιχάλη Οικονόμου και Γιώργου Μακρή, που μιλούν  για πρώτη φορά ανοιχτά για την οικογένειά τους, για τη σχέση τους, και για το μικρό τους Νικηφόρο, το δώρο της αγάπης, της προσφοράς, και της ελπίδας.
Μέσα σε ένα αβέβαιο Φθινόπωρο που ξεκινάει, εμείς τολμάμε και λέμε: "Η ελπίδα ζει μέσα μας".

Η Ελληνική έκδοση, με χειροποίητο εξώφυλλο σχεδιασμένο από το Δημήτρη ΠαπαϊωάννουCover photo credits: (@voguegreece)

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares