Συλλογή Max Mara 2021: Για τις γυναίκες που ξαναχτίζουν το μέλλον

"Όλα έχουν να κάνουν με το να ξαναχτίσουμε τον κόσμο",  Ian Griffiths

Τόνια Τζαφέρη

 

Με την τέχνη, την μόδα και τα λόγια των ανθρώπων οι οποίοι έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν στον δικό τους τομέα, τα προβλήματα και οι δυσμενείς συνθήκες που μαστίζουν τον σύγχρονο κόσμο, γίνονται λίγο πιο απαλά. Πιο φωτεινά και λίγο πιο αισιόδοξα.

Η δύναμη της δημιουργίας, τα θετικά μηνύματα ένωσης, δύναμης και αναγέννησης, μετά το πέρας της καραντίνας και κατά την διάρκεια της πανδημίας, δεν σταματούν από τον κόσμο της μόδας. Και αυτό είναι γεγονός που μας προκαλεί θετικά αισθήματα, να αλλάξουμε οπτική και να δούμε το μέλλον αλλά και το τώρα, πιο όμορφο και δημιουργικό.

Η φετινή Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο, δεν είχε προηγούμενο. Ήταν η πρώτη εβδομάδας μόδας για την Ιταλία που δεν θύμιζε σε τίποτα τις παλιές. Και αυτό δεν είναι απαραίτητα αρνητικό, αφού ανταποκρίθηκε όχι μόνο στις προσδοκίες του κοινού της, αλλά άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις όλων των εποχών. Παρά τις καταστάσεις, οι επιδείξεις πραγματοποιηθήκαν τηρώντας όσο το δυνατόν καλύτερα, τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και δείχνοντας πόσο ανάγκη έχει ο σύγχρονος κόσμος από μόδα, δημιουργία και έμπνευση.

Σειρά να μας εντυπωσιάσει, είχε ο οίκος Max Mara, παρουσιάζοντας την ολοκαίνουργια συλλογή για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2021. Μία συλλογή αφιερωμένη στις δυναμικές γυναίκες του σήμερα, που έχουν αναλάβει να ξαναχτίσουν το μέλλον.

Το show της Max Mara πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο της Pinacoteca di Brera, μίας από τις παλαιότερες γκαλερί του Μιλάνου και σχολή καλών τεχνών, που φιλοξενεί έργα των Ραφαήλ, Καραβάτζιο και Τιτσιάνο.

Ο Ian Griffiths δεν θα μπορούσε να έχει επιλέξει καλύτερο περιβάλλον: "Όλα έχουν να κάνουν με το να ξαναχτίσουμε τον κόσμο", ήταν το μήνυμα που επικοινώνησε ο σχεδιαστής και με ανάρτησή του στο Instagram δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τις "δυνατές γυναίκες" που περπάτησαν στην πασαρέλα της Max Mar.

Κλασική κομψότητα, γήινες αποχρώσεις (κυρίως μπεζ), midi φούστες και volume μπλούζες με μικροσκοπικά τσαντάκια, μεταξωτές καμπαρντίνες, χρωματιστά κοστούμια και pointy μπαλαρίνες δεν θα μπορούσε παρά να αποτελεί μια συλλογή που ανταποκρίνεται σε κάθε σύγχρονη γυναίκα!

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares