Skip to main content

FASHION NEWS

Συλλογή Max Mara 2021: Για τις γυναίκες που ξαναχτίζουν το μέλλον

"Όλα έχουν να κάνουν με το να ξαναχτίσουμε τον κόσμο",  Ian Griffiths



 

Με την τέχνη, την μόδα και τα λόγια των ανθρώπων οι οποίοι έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν στον δικό τους τομέα, τα προβλήματα και οι δυσμενείς συνθήκες που μαστίζουν τον σύγχρονο κόσμο, γίνονται λίγο πιο απαλά. Πιο φωτεινά και λίγο πιο αισιόδοξα.

Η δύναμη της δημιουργίας, τα θετικά μηνύματα ένωσης, δύναμης και αναγέννησης, μετά το πέρας της καραντίνας και κατά την διάρκεια της πανδημίας, δεν σταματούν από τον κόσμο της μόδας. Και αυτό είναι γεγονός που μας προκαλεί θετικά αισθήματα, να αλλάξουμε οπτική και να δούμε το μέλλον αλλά και το τώρα, πιο όμορφο και δημιουργικό.

Η φετινή Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο, δεν είχε προηγούμενο. Ήταν η πρώτη εβδομάδας μόδας για την Ιταλία που δεν θύμιζε σε τίποτα τις παλιές. Και αυτό δεν είναι απαραίτητα αρνητικό, αφού ανταποκρίθηκε όχι μόνο στις προσδοκίες του κοινού της, αλλά άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις όλων των εποχών. Παρά τις καταστάσεις, οι επιδείξεις πραγματοποιηθήκαν τηρώντας όσο το δυνατόν καλύτερα, τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και δείχνοντας πόσο ανάγκη έχει ο σύγχρονος κόσμος από μόδα, δημιουργία και έμπνευση.

https://www.instagram.com/p/CFeepXEo71T/

https://www.instagram.com/p/CFhFFxXghCX/

Σειρά να μας εντυπωσιάσει, είχε ο οίκος Max Mara, παρουσιάζοντας την ολοκαίνουργια συλλογή για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2021. Μία συλλογή αφιερωμένη στις δυναμικές γυναίκες του σήμερα, που έχουν αναλάβει να ξαναχτίσουν το μέλλον.

https://www.instagram.com/p/CFkO5RDgQP_/

Το show της Max Mara πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο της Pinacoteca di Brera, μίας από τις παλαιότερες γκαλερί του Μιλάνου και σχολή καλών τεχνών, που φιλοξενεί έργα των Ραφαήλ, Καραβάτζιο και Τιτσιάνο.

Ο Ian Griffiths δεν θα μπορούσε να έχει επιλέξει καλύτερο περιβάλλον: "Όλα έχουν να κάνουν με το να ξαναχτίσουμε τον κόσμο", ήταν το μήνυμα που επικοινώνησε ο σχεδιαστής και με ανάρτησή του στο Instagram δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τις "δυνατές γυναίκες" που περπάτησαν στην πασαρέλα της Max Mar.

https://www.instagram.com/p/CFhgmYzgkHW/

Κλασική κομψότητα, γήινες αποχρώσεις (κυρίως μπεζ), midi φούστες και volume μπλούζες με μικροσκοπικά τσαντάκια, μεταξωτές καμπαρντίνες, χρωματιστά κοστούμια και pointy μπαλαρίνες δεν θα μπορούσε παρά να αποτελεί μια συλλογή που ανταποκρίνεται σε κάθε σύγχρονη γυναίκα!

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου

CELEBS

Eurovision: Πλήθος επωνύμων στο αποχαιρετιστήριο πάρτι για τη Μαρίνα Σάττι

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε live το Zari κι αποθεώθηκε