Skip to main content

FASHION NEWS

The Vampire’s Wife: Tο gothic style στη νέα συλλογή της H&M

Ρούχα που ανταποκρίνονται στο νέο ‘’πράσινο μοντέλο’’ της βιομηχανίας μόδας



Μια ιδιαίτερη και ολοκαίνουργια συλλογή για την νέα σεζόν λανσάρει η δημοφιλής εταιρεία ρούχων Η&Μ. Για την δημιουργία της συλλογής αυτής συνεργάστηκε με τον Βρετανικό οίκο μόδας The Vampire’s Wife, δημιούργημα της σχεδιάστριας, μοντέλου και καλλιτεχνικής μούσας Susie Cave.

 

 

Πόσο μάλλον στο εξωτερικό όπου το brand  The Vampire’s Wife, αποτελεί αγαπημένη μάρκα των θαυμαστών της μόδας παγκοσμίως και έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές για τις κολακευτικές σιλουέτες, τις εντυπωσιακές λεπτομέρειες και τoν αδιάκοπο εορτασμό των γυναικών και της γυναικείας μορφής.

 

 

Η συλλογή της H&M με την Vampire’s Wife έχει όλα όσα θα θέλαμε στην Φθινοπωρινή μας γκαρνταρόμπα, το γεγονός μάλιστα πως  είναι φτιαγμένη από αειφόρα υλικά μας δίνει ένα ακόμη λόγο να την προτιμήσουμε. Διαθέσιμη όμως, θα είναι στο hm.com και σε επιλεγμένα καταστήματα από τις 22 Οκτωβρίου.

«Ήταν μεγάλη μου τιμή να είμαι η σχεδιάστρια και η καλλιτεχνική διευθύντρια της συνεργασίας The Vampire’s Wife x H&M. Η H&M κατάφερε να αποτυπώσει το μυστηριώδη, αισθησιακό κόσμο της The Vampire’s Wife στη συλλογή. Ελπίζω να προσφέρει τόση χαρά σε αυτούς που θα τη φορέσουν, όση και σε εμένα όταν τη δημιούργησα,» λέει η Susie Cave, Καλλιτεχνική Διευθύντρια και Σχεδιάστρια.

 

 

Βασικά κομμάτια αποτελούν το δαντελωτό μίνι φόρεμα με εντυπωσιακούς ώμους που εκπέμπει μια μυστηριώδη γοητεία, το μίνι φόρεμα από βελούδο με το χαρακτηριστικό φιόγκο στο λαιμό και η ρομαντική, δαντελωτή κάπα σε ασημί τόνους, όλα φτιαγμένα από ανακυκλωμένο νάιλον και ανακυκλωμένο πολυεστέρα.

 

 

Όσον αφορά τα αξεσουάρ της συλλογής, βρίσκουμε κολιέ με γούρια, βραχιόλια και σκουλαρίκια εικονογραφημένα με μάτια, σύννεφα και φυσικά με το χαρακτηριστικό δόντι των βρικολάκων. Τα δαντελωτά γάντια που αφήνουν ακάλυπτα τα δάχτυλα και ο λευκός, αποσπώμενος γιακάς με βολάν δίνουν μια παιχνιδιάρικη πινελιά. Το μαύρο κυριαρχεί στη συλλογή και προσδίδει μια δελεαστική, μυστηριώδη αίσθηση και η λαμπερή ασημί δαντέλα, τα πολυτελή μανικετόκουμπα και οι πλούσιες υφές του βελούδου προσθέτουν μια αίσθηση πολυτέλειας σε όλη τη συλλογή.

«Με αυτή τη συνεργασία της H&M με τη The Vampire’s Wife θέλαμε να δείξουμε στους πελάτες μας ότι η μόδα μπορεί και πρέπει να ενδυναμώνει τις γυναίκες και να τις εμπνέει να αισθάνονται η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Η ενέργεια της Susie και οι αξίες της The Vampire’s Wife αποτελούσαν πηγή έμπνευσης για εμάς εδώ και καιρό και είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι για αυτή, τη χωρίς αμφιβολία, πολύ ξεχωριστή συλλογή που δημιουργήσαμε μαζί,» λέει η Maria Östblom, Υπεύθυνη Σχεδιασμού της γυναικείας συλλογής της Η&Μ.

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ