Βαρέθηκες τα γήινα χρώματα; Αυτά είναι τα hot χρώματα για να επιλέξεις αυτήν την σεζόν

Τα pop χρώματα ως αντίσταση στις δύσκολες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία

Τόνια Τζαφέρη

 

Όσο και αν αγαπάμε τα γήινα χρώματα, τις καφέ και φυσικές αποχρώσεις, τα λευκά, τα γκρι και τα μαύρα, πολλές φορές μπορούν να γίνουν μονότονα και βαρετά. Το χρώμα στον κόσμο της μόδας, επανήλθε δυναμικά τον τελευταίο καιρό, μιας και πολλοί σχεδιαστές θέλησαν να δώσουν, φώς και αισιοδοξία μέσα από pop χρώματα, ως αντίσταση στις δύσκολες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία.

Το να προσθέτουμε χρώματα και μάλιστα κατά την διάρκεια του Φθινοπώρου, είναι από τις πιο αγαπημένες μας συνήθειες, αφού ‘’σπάει τους κανόνες’’ και μας δίνει ξανά ανυπομονησία για τις φωτεινές, καλοκαιρινές ημέρες. Ποια είναι λοιπόν τα χρώματα που επιλέγουμε κατά την διάρκεια του φθινοπώρου, όταν επιθυμούμε ξανά την ζωντάνια στην εμφάνιση μας και όχι την σίγουρη επιτυχία ενός basic look με γήινες αποχρώσεις;

Η απάντηση βρίσκεται φυσικά στις street style εμφανίσεις από τις μεγαλύτερες Εβδομάδες Μόδας, όπου οι πλέον κατάλληλες μας εμπνέουν και μας δίνουν ιδέες για το πώς να φέρουμε την Άνοιξη και το Καλοκαίρι στις μουντές ημέρες του φθινοπώρου και του χειμώνα.

Μπορντό

Royal Blue

Kίτρινο

Σκούρο πράσινο/ Σμαραγδί

Ροζ

Κόκκινο

Νote: Μπορείς να προσθέσεις χρώμα, με ένα και μόνο αξεσουάρ όπως για παράδειγμα, ένα ζευγάρι ψηλές κόκκινες μπότες.

 

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares