Έρχεται η Εβδομάδα μόδας της Αθήνας σε νέα digital edition

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την 27η Athens Xclusive Designers Week

Τόνια Τζαφέρη

 

Η συγκεκριμένη διοργάνωση καταφέρνει κάθε χρόνο να ξεπεράσει τις προσδοκίες του Ελληνικού κοινού και να εντυπωσιάσει με τις δράσεις και την δημιουργικότητα της. Φέτος παρά τις συνθήκες της πανδημίας, η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας συνεχίζει δυναμικά να δίνει το παρόν προσαρμοσμένη στις νέες ανάγκες. H Athens Xclusive Designers Week, η μακροβιότερη ελληνική διοργάνωση μόδας, επιστρέφει για 27η σεζόν έχοντας μεταμορφωθεί σε ένα εντυπωσιακό διαδικτυακό event υψηλής αισθητικής, το οποίο θα μεταδοθεί σε πρώτη προβολή από το Lifo.gr.

Καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές, αγαπημένα fashion brands και νέα ταλέντα, θα παρουσιάσουν τις καινούργιες τους συλλογές μέσα από εμπνευσμένα fashion films και επιδείξεις μόδας, τα οποία θα προβληθούν σε 7 καθημερινά επεισόδια στην σελίδα της AXDW στο LiFO.gr. Από τα επεισόδια δεν θα μπορούσαν να λείπουν επιλεγμένες στιγμές από τις backstage προετοιμασίες, after show συνεντεύξεις και πολλά ακόμη highlights.

Ανάμεσα στους σχεδιαστές που θα απολαύσουμε στην Athens Xclusive Designers Week by Pantene είναι οι (αλφαβητικά), Deux Hommes, Celia Kritharioti, Kathy Heyndels, Lakis Gavalas, Orsalia Parthenis, Tassos Ntove, Valtadoros, Vassilis Zoulias.

Θα πραγματοποιήσουν εντυπωσιακές επιδείξεις μόδας, οι οποίες θα κινηματογραφηθούν και θα προβληθούν στο πλαίσιο της διαδικτυακής AXDW, ενώ όπως πάντα η διοργάνωση θα αφιερώσει μία ολόκληρη η μέρα στους νέους Έλληνες σχεδιαστές.

 

 

Μέσα στην τόσο δύσκολη περίοδο της πανδημίας, η Athens Xclusive Designers Week by Pantene συνεχίζει δυναμικά, έχοντας ως στόχο την στήριξη της εγχώριας βιομηχανίας της μόδας και των Ελλήνων δημιουργών, παρακινώντας το κοινό να επιλέγει Ελληνικά για να συμβάλλει στη βιωσιμότητα του κλάδου.

Τέλος η προβολή των επεισοδίων της Athens Xclusive Designers Week by Pantene στο Lifo.gr προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί μέσα στο Νοέμβριο, ενώ οι τελικές ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

 

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares