Η Rihanna συνεργάζεται με την Amina Muaddi και δημιουργούν iconic ψηλοτάκουνα

Γιατί ξέρει καλά πώς να ανεβάσει την ψυχολογία των γυναικών στα ύψη

Τόνια Τζαφέρη

 

Τι και αν μένουμε σπίτι με πιτζάμες και φόρμες ολημερίς και ολονυχτίς, η Rihanna ξέρει καλά πώς να ανεβάσει την ψυχολογία των γυναικών στα ύψη. Μπορεί να βλέπουμε την ολοκαίνουργια συλλογή της, με εκπληκτικά ψηλοτάκουνα παπούτσια και το γεγονός πως δεν μπορούμε να τα φορέσουμε για την ώρα, να μας στεναχωρεί… ωστόσο πρόκειται για δημιουργίες οι οποίες έχουν ήδη αφήσει το στίγμα τους στο διεθνές κοινό.

Η διάσημη τραγουδίστρια επέστρεψε ακόμη πιο δυναμικά με την μια επιτυχία της να ακολουθεί την επόμενη. Σε αυτήν την fashion συνεργασία της, εμπλουτίζει τη συλλογή της Fenty με τα πιο σέξι ψηλοτάκουνα παπούτσια. Μετά την εξαντλητική επιτυχία της συλλογής Fenty Χ Amina Muaddi, η Rihanna προσκάλεσε την σχεδιάστρια των αγαπημένων της τακουνιών για να δημιουργήσει τέσσερα ακόμη σχέδια για τον οίκο. Η φθινοπωρινή κυκλοφορία, με τίτλο 11-20, περιλαμβάνει μια γόβα, ένα sling-back και δύο πέδιλα, τα οποία το καθένα αντικατοπτρίζει το DNA Fenty και τη γυναικεία αισθητική της Muaddi.

 

       

 

 

 

 

«Όταν σχεδιάζω για τον Fenty, σκέφτομαι τη Rihanna πρέπει να της αρέσει», είπε η Muaddi στο παρελθόν στη Vogue για την μούσα πίσω από τα υποδήματά της Fenty.

πηγή φωτογραφιών: (@fenty)

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares