Skip to main content

FASHION NEWS

Γιατί όλοι μιλούν για το στιλ της νέας Αντιπροέδρου Kamala Harris

Οι δικοί της συνδυασμοί με power dressing κομμάτια και sneakers



 

Φαίνεται πως είναι πιστή στους ρόλους που οφείλει καθένας να έχει σε μια κοινωνία και αυτό το αποδεικνύει μέσα από το στιλ της, το οποίο ανταποκρίνεται πλήρως στην θέση που δικαιωματικά της ανήκει, ωστόσο επιλέγει να προσθέσει τα δικά της στοιχεία που αγαπά και δεν είναι άλλα από τα sneakers. Έχοντας ως προτεραιότητα την άνεση αλλά και την αυτοπεποίθηση της, επιλέγει κοστούμια που ενισχύουν την ‘’power dressing’’ αισθητική και δεν διστάζει να τα φορέσει με τα άνετα converse αθλητικά της, στα οποία έχει και αδυναμία.

 

 

Το στιλ της Kamala Harris έχει καταφέρει να τραβήξει το ενδιαφέρον των διεθνών ΜΜΕ και όλοι μιλούν για τις εμφανίσεις και τις επιλογές της. Οι εμφανίσεις της ως υποψήφιας Προέδρου ή Αντιπροέδρου κατά τη διάρκεια της προεκλογικής καμπάνιας στις ΗΠΑ δεν ήταν ποτέ τυχαίες. Αντίθετα τα χρώματα που επιλέγει να φορέσει  συνδέονται με την παράταξη που εκπροσωπεί  ή κρύβουν πολλούς συμβολισμούς.

Τα λευκά ‘’all star’’ αθλητικά της, τα οποία σπανίως αποχωρίζεται την κάνουν να αισθάνεται πως είναι έτοιμη να κατακτήσει τον κόσμο και να αναλάβει δράση, ξαναγράφοντας τους κανόνες του political dressing. Την έχουμε δει όμως και με χακί τζάκετ με ορειβατικά μποτάκια, παραπέμποντας στο ‘’military look’’, το οποίο οι Αμερικάνοι αγαπούν ιδιαίτερα.

 

 

Τα κοστούμια που επιλέγει να φορέσει είναι πάντα tailored, όπως το λευκό υπέρκομψο κοστούμι Carolina Herrera με το οποίο εμφανίστηκε στο Delaware. Επίσης καθόλου τυχαία επιλογή, αφού το λευκό είναι το χρώμα που φορούσαν οι Σουφραζέτες στους αγώνες τους να κατακτήσουν το δικαίωμα της ψήφου, ενώ το κοστούμι είναι ένα δυνατό statement από μια γυναίκα στην πολιτική.

 

 

Τέλος έχει σχολιαστεί έντονα και για τα κοσμήματα της και κυρίως για τις πέρλες της, είτε σε κολιέ ή σκουλαρίκια, οι οποίες την συνοδεύουν στα 35 χρόνια καριέρας της στην πολιτική σκηνή των Ηνωμένων Πολιτειών. Και οι πέρλες έχουν τον δικό τους συμβολισμό: Πρόκειται για μια αναφορά στην αδελφότητα στην οποία ανήκε ως φοιτήτρια, την Alpha Kappa Alpha, πρώτη αδελφότητα με μέλη Αφροαμερικανίδες, όπου κάθε νέο μέλος λαμβάνει μια καρφίτσα με πέρλες μαζί με την ένταξή του στην οργάνωση.

 

 
πηγή φωτογραφιών: (@kamalaharris)

 

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Naomi Campbell κατακτά το Μουσείο Victoria & Albert με μια αναδρομική έκθεση αφιερωμένη στην ίδια

Το απόλυτο supermodel των ‘90s είναι το πρόσωπο που θα τιμήσει το V & A με μια πλούσια έκθεση με τίτλο NAOMI

FASHION NEWS

Η Kim Kardashian επιστρατεύει τους κλώνους της στην πρώτη τηλεοπτική διαφήμιση της SKIMS

Η απόλυτη celebrity πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του brand της, έχοντας στο πλευρό της τους κλώνους της!

Προτεινόμενα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι Bon Jovi ανακοινώνουν την κυκλοφορία του δίσκου Forever – Ακούστε το lead single με τίτλο “Legendary”

Πότε θα κυκλοφορήσει ο νέος δίσκος του συγκροτήματος;

CELEBS

Μαρίνα Πατούλη: Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή κι η σχέση με τον γιο της

Αποκάλυψε ποια ήταν η χειρότερή της περίοδος

ΣΧΕΣΕΙΣ

3 ισχυρά μυστικά για μια λειτουργική και ικανοποιητική σχέση

Πώς να ερωτευτείς με θεμέλια που θα έχουν διάρκεια