Skip to main content

FASHION NEWS

Lily Collins: Πιο εντυπωσιακή από ποτέ με latex φόρεμα στα MTV Movie & TV Awards 2020

Mια διαφορετική εκδοχή των πολυαναμενόμενων MTV Awards



Μέσα στις τόσες ανατροπές που μας επιφύλασσε το 2020, είχε ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον το πώς κατάφεραν κάποιοι θεσμοί να προσαρμοστούν και να κάνουν τα αδύνατα, δυνατά. Προφανώς οι τεράστιες συγκεντρώσεις και τα φαντασμαγορικά βραβεία, θα χρειαστούν ακόμη πολύ χρόνο, ωσότου μπορέσουν και πάλι να πραγματοποιηθούν. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορούν να μας προσφέρουν εξίσου εντυπωσιακό θέαμα.  

Οι θαυμαστές των χολιγουντιανών σταρς, παρακολούθησαν μια διαφορετική εκδοχή των πολυαναμενόμενων MTV Movie & TV Awards για το 2020. Η φετινή απονομή είχε θέμα “Greatest of All Time Special” και ήταν μια αναδρομή στις προηγούμενες τέσσερις δεκαετίες μέσα από τις οποίες αναδείχθηκαν οι καλύτερες στιγμές σε ταινίες και τηλεοπτικές παραγωγές.

Παρουσιάστρια του virtual event ήταν η Vanessa Hudgens, ενώ από αυτό δεν έλειπαν και οι λαμπεροί guest σταρς, ανάμεσα στους οποίους και η Lily Collins, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις με την στιλιστική της επιλογή.

https://www.instagram.com/p/CIeh-4Bp4MV/

https://www.instagram.com/p/CIffSjnLRZO/

Συγκεκριμένα, η 31χρονη ηθοποιός που ο κόσμος έχει λατρέψει ως “Emily” από τη σειρά “Emily in Paris”, περπάτησε στο κόκκινο χαλί των MTV Movie & TV Awards 2020, φορώντας ένα μαύρο, εφαρμοστό, latex φόρεμα, το οποίο τόνιζε την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Το look της συμπληρώθηκε από μαύρα ψηλοτάκουνα ενώ το beauty look της ήταν σε γήινες αποχρώσεις προσδίδοντας φυσικότητα. Τέλος τα μαλλιά της πιασμένα σε χαμηλή αλογοουρά, με χωρίστρα στο πλάι.

https://www.instagram.com/p/CIeXAV9JSFg/

 

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.