Ποιος σχεδιαστής θα ντύσει την Kamala Harris στην ορκωμοσία της;

Καμία επιλογή της δεν είναι τυχαία

Τόνια Τζαφέρη

Πυρετωδώς έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για την  ημέρα της ορκωμοσίας του 46ου προέδρου των Η.Π.Α. Όσο η ορκωμοσία πλησιάζει, τόσο ο πλανήτης στρέφει το βλέμμα του στην μεγάλη μέρα. Στις 20 Ιανουαρίου, λοιπόν, ο Joe Biden θα ορκιστεί νέος πρόεδρος και μαζί του θα ορκιστεί και η πρώτη γυναίκα σε ρόλο αντιπροέδρου, η Kamala Harris.

Αν ο ενθουσιασμός για την εκλογή Biden ήταν μεγάλος από την πλειοψηφία των Αμερικανών, ο ενθουσιασμός για την επιλογή της Kamala Harris έχει αποδειχτεί ακόμα μεγαλύτερος. Γυναίκα, αφρικανικής και ασιατικής καταγωγής από μεσαία τάξη, η Harris είναι η προσωποποίηση του "american dream come true" και έχει γίνει ήδη ένα "είδωλο" για χιλιάδες νέους και νέες Αμερικανίδες. 

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό της, είναι και το γεγονός πως μέσα από τις στιλιστικές της επιλογές, κάνει τους δικούς της συμβολισμούς και περνάει έμμεσα τα μηνύματα της. Είναι λογικό μετά την τεράστια επιρροή της και στον χώρο της μόδας, το ενδιαφέρον να στραφεί και στις επιλογές που θα κάνει για την μεγάλη ημέρα της ορκωμοσίας.

Ποιόν σχεδιαστή άραγε θα επιλέξει η πρώτη γυναίκα αντιπρόεδρος για να την ντύσει;
Η Harris έχει αποδείξει πως δεν κάνει τίποτα τυχαία. Και μπορεί μέχρι σήμερα να έχει επιδείξει μία εμπιστοσύνη σε κοστούμια από ευρωπαϊκά brands όπως Valentino και Max Mara, όμως τη βραδιά της εκλογική της νίκης επένδυσε στο brand Carolina Herrera. Ενώ τη βραδιά που πήρε το χρίσμα να διεκδικήσει την αντιπροεδρία, είχε επιλέξει ένα κοστούμι του Joseph Altuzarra, άλλος ένας multiracial σχεδιαστής που πέτυχε στην Αμερική.

 Όλοι, βεβαίως, στοιχηματίζουν ότι για την τελετή της ορκωμοσίας της η Harris θα εμπιστευτεί και θα αναδείξει Αμερικανό σχεδιαστή, ιδίως αυτή την περίοδο που η βιομηχανία της μόδας στις Η.Π.Α. χρειάζεται τη μεγαλύτερη δυνατή στήριξη.

Οι επικρατέστεροι σχεδιαστές:

Ralph Lauren

Brandon Maxwell

Christopher John Rogers

Altuzarra

Pyer Moss

Carolina Herrera

Prabal Gurung

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares