Skip to main content

FASHION NEWS

Bottega Veneta: Λανσάρει χάρτινη τσάντα και φέρνει την δική του επανάσταση για μια μόδα βιώσιμη

Στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και πάλι ο Ιταλικός οίκος



 

Με πρωτοποριακό design, καινοτόμα σχέδια, σύγχρονη και ανατρεπτική αισθητική, ο οίκος Bottega Veneta κατάφερε να φτάσει στην κορυφή τα τελευταία χρόνια, υπό τα ηνία του Daniel Lee. Όχι μόνο βρίσκεται στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος στον κόσμο της μόδας, αλλά επιλέγει εναλλακτικές επιλογές και ακολουθεί διαφορετικές τακτικές από τους υπόλοιπους δημοφιλέστερους οίκους.

Ξεχώρισε με τις δημιουργίες του και κυρίως με τα cult αξεσουάρ του, τα οποία έγιναν το απόλυτο must have και κυριάρχησαν σε κάθε updated γκαρνταρόμπα. Και αυτήν την φορά, οι καινοτόμες προτάσεις του, προκαλούν αίσθηση και ήδη έχουν ενθουσιάσει το διεθνές κοινό. Ο οίκος αφοσιωμένος στις βιώσιμες πρακτικές και έχοντας θέσει σε προτεραιότητα την βιώσιμη μόδα, δημιουργεί χάρτινη ανακυκλώσιμη τσάντα. Για την ακρίβεια πρόκειται για ένα νέο υλικό, από το οποίο αποτελείται και ονομάζεται Kraft. Αποτελείται από 45% πολυαμίδιο, 45% πολυουρεθάνη και 10% χαρτί. Στο εσωτερικό της όμως, αποτελείται από δέρμα, το οποίο χαρίζει αντοχή και ανθεκτικότητα.

https://www.instagram.com/p/CJRBlC4Alul/

https://www.instagram.com/p/CIV6m6Cgqnn/

Ο οίκος έχει επίσης κυκλοφορήσει τσάντες από φελλό, λαστιχένιες μπότες κατασκευασμένες από ανακυκλωμένους κόκκους καφέ και ένα αναπάντεχο σετ κοσμημάτων από ανακυκλώσιμο πλαστικό.

Οι πειραματισμοί του με διάφορα υλικά, ανοίγοντας νέους δρόμους για βιώσιμες δημιουργίες, έχoυν  βοηθήσει ακόμη περισσότερο στην εκτόξευση των πωλήσεων και της φήμης του, κάνοντας εκατομμύρια θαυμαστές του να περιμένουν με ανυπομονησία τα επόμενα λανσαρίσματα.

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

Προτεινόμενα

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου