Skip to main content

FASHION NEWS

Η ανιψιά της πριγκίπισσας Diana γίνεται η πρώτη global ambassador της Dolce & Gabbana

Οι Dolce & Gabbana άλλωστε υπήρξαν ανέκαθεν λάτρεις της μεγαλοπρέπειας



 

H αδυναμία του διάσημου Ιταλικού οίκου προς την αριστοκρατική αισθητική και τέχνη, είναι κάτι το οποίο γνωρίζαμε καιρό. Οι Dolce & Gabbana υπήρξαν ανέκαθεν λάτρεις της μεγαλοπρέπειας και της πολυτέλειας και φρόντιζαν να το δείχνουν συχνά στις επιδείξεις τους. Μια ματιά σε προηγούμενα shows, αρκεί για να καταλάβουμε, πως εμπνέονται τις δημιουργίες τους, από την μπαρόκ αισθητική και την ιστορία της αριστοκρατίας.

Έχοντας τα παραπάνω κατά νου, δεν μας εκπλήσσει ιδιαίτερα το γεγονός, ότι η νέα παγκόσμια πρέσβειρα του οίκου, είναι η ανιψιά της πριγκίπισσας Diana, Lady Kitty Spencer:

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε την Kitty στη μεγάλη μας οικογένεια", αναφέρει η ανακοίνωση εκ μέρους του οίκου.
"Το χάρισμα και η λάμψη της μας εξέπληξαν από την πρώτη στιγμή. Είναι πάντα υπέροχο το συναίσθημα όταν τη βλέπουμε να φοράει τις δημιουργίες μας και να τις ερμηνεύει με το δικό της στυλ".

https://www.instagram.com/p/CLb6XbWLSrW/

Ενώ και εκείνη από την μεριά της, δήλωσε χαρακτηριστικά:
"Είναι πραγματικά τιμή μου που οι Dolce & Gabbana με όρισαν πρέσβειρά τους. Ο Domenico και ο Stefano εξυμνούν τα θαύματα της ζωής, την οικογένεια, τη χαρά, την ομορφιά, το χρώμα, την αγάπη. Η συνεργασία μαζί τους είναι πάντα μια μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψεις ξανά τον πολιτισμό, την τέχνη, την τεχνοτροπία και τον τρόπο ζωής στην Ιταλία. Όταν φοράω κομμάτια τους, νιώθω το πάθος τους και αισθάνομαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου".

https://www.instagram.com/p/CLcjlsGM4UG/

Η Spencer μπορεί να γεννήθηκε στο Λονδίνο, η καρδιά της όμως, ήταν στην Ιταλία. Μεγάλωσε στο Cape Town της Νότιας Αφρικής και αργότερα σπούδασε ιταλικά και ιστορία τέχνης στη Φλωρεντία. Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται με τον διάσημο Ιταλικό οίκο.

Η ‘’Lady Kitty Spencer’’ είναι εδώ και χρόνια μία από τις σταθερές παρουσίες στο front row όταν το ιταλικό δίδυμο παρουσιάζει συλλογές του και έχει κάνει πολλές δημόσιες εμφανίσεις φορώντας κομμάτια με την υπογραφή του. Επίσης, έχει περπατήσει στην πασαρέλα των Dolce & Gabbana στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου στο σόου για την κολεξιόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017-18 και στην παρουσίαση της συλλογής Alta Moda τον Ιούλιο του 2018.

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

FASHION NEWS

Μόδα και οικολογική ευαισθητοποίηση, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού

Tips για να καταναλώνεις λιγότερο νερό στη φροντίδα των ρούχων σου

Προτεινόμενα

ΠΑΙΔΙ

Οδηγός για γονείς παιδιών που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους

Είναι σημαντικό να τους υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η αξία τους δεν συνδέεται αποκλειστικά με τα επιτεύγματα ή τις διακρίσεις τους.

ΤΑΞΙΔΙ

Στον παράδεισο που μπορεί να φιλοξενήσει την 3η σεζόν του The White Lotus

Αν φιλοξενήσει εσάς πάντως, σίγουρα θα περάσετε ονειρικά