Οι εμφανίσεις των Critics Choice Awards 2021 που ξεχώρισαν

Ακόμα και virtual η αίγλη και η λάμψη  ποτέ δεν λείπουν

Τόνια Τζαφέρη

 

Ακόμη και διαδικτυακά οι λαμπερές απονομές βραβείων, πόσο μάλλον κινηματογραφικών, δεν χάνουν την αίγλη τους. Μπορεί οι αίθουσες που κάποτε φιλοξενούσαν χιλιάδες θεατές να μένουν κενές και το κόκκινο χαλί να πραγματοποιείται από το σπίτι των λαμπερών καλεσμένων… αυτό δεν σημαίνει όμως, πως η λάμψη και το glam που απαιτούν τέτοιους είδους περιστάσεις, λείπουν.

Και τα Critics Choice Βραβεία για το 2021 λοιπόν, πραγματοποιήθηκαν διαδικτυακά στις 7 Μαρτίου, αφήνοντας πίσω τους νικητές και δυναμικές εμφανίσεις. Το ενδιαφέρον μας θα επικεντρωθεί κυρίως στις γυναικείες εμφανίσεις που ξεχώρισαν, οι οποίες μάλιστα θέλησαν να δώσουν δυναμικότητα και ισχυρά glam looks, μιας και η ‘’Γιορτή της Γυναίκας’’ ήταν την ακριβώς επόμενη ημέρα.

Δυναμικό ξεκίνημα έχει κάνει η Anya Taylor-Joy, η οποία σε προηγούμενη τελετή βραβείων (αυτή των Χρυσών Σφαιρών) κατάφερε να ενθουσιάσει το κοινό με την εμφάνιση της. Η πρωταγωνίστρια του "The Queen's Gambit"  απέσπασε βραβείο για την ερμηνεία της και εμφανίστηκε ξανά με μία ονειρεμένη δημιουργία του οίκου Dior. Ανάμεσα στις εμφανίσεις που ξεχώρισαν ήταν της Emma Corrin, που βραβεύτηκε για την ερμηνεία της ως Diana στο "The Crown" και εμφανίστηκε με δημιουργία Schiaparelli, αλλά και η Phoebe Dynevor του "Bridgerton" που φόρεσε ένα φόρεμα Louis Vuitton.

Δεν μπορούσαμε να παραβλέψουμε και το ultra chic outfit της Gillian Anderson, που βραβεύτηκε για την ερμηνεία της ως Margaret Thatcher στο "The Crown" όπως επίσης και αυτή της Amanda Seyfried. Πάμε να τις απολαύσουμε…

Anya Taylor-Joy

Emma Corrin

Phoebe Dynevor

Gillian Anderson

Amanda Seyfried

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares