Γιατί η βασίλισσα Ελισάβετ επιλέγει συχνά τη lime green απόχρωση στις επίσημες εμφανίσεις της

Όχι, δεν το κάνει απλά για να ξεχωρίζει

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Το στυλ δεν είναι θέμα ηλικίας, αλλά διάθεσης και δημιουργικότητας και οι επιλογές της βασίλισσας Ελισάβετ μέσα στα χρόνια το αποδεικνύουν. Έχοντας στο πλευρό της τους μόδιστρους Norman Hartnell και  Hardy Amies από την αρχή της βασιλείας της, οι εμφανίσεις της χαρακτηρίζονταν πάντα από το glam στοιχείο. Η ίδια κατάφερε βέβαια να βρει το signature look της, το οποίο περιλαμβάνει τόσο casual σύνολα που φοράει για παράδειγμα στο κυνήγι, όσο και μονόχρωμα σύνολα σε τολμηρές αποχρώσεις, τα οποία επιλέγει για τις επίσημες περιστάσεις.

Μια από τις πιο αγαπημένες της αποχρώσεις είναι και το lime green. Η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε πρόσφατα μια δημόσια εμφάνιση για να  να σηματοδοτήσει την εκατονταετία της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας της Αυστραλίας στο Μνημείο CWGC Air Force, στο Runnymede στο Surrey και ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε με ένα σύνολο σε αυτή την ζωηρή και έντονη απόχρωση.

Πρόκειται για μια στιλιστική επιλογή που την κάνει πάντοτε να ξεχωρίζει, όμως αυτός δεν είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο αγαπά το lime green. Πίσω από αυτό κρύβεται κάτι πολύ πιο σημαντικό για την ίδια και συγκεκριμένα το ότι το πράσινο χρώμα συνδέεται με την ελπίδα και την καλοτυχία. Την εικόνα της συμπλήρωσε ένα καπέλο με κίτρινες τουλίπες και λευκά λουλούδια που συμβολίζουν την άνοιξη και τα νέα ξεκινήματα.

Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει φορέσει lime green σύνολο και στα 90α γενέθλιά της το 2016 αλλά και στην πρώτη επίσημη σόλο εκδρομή της με τη Meghan Markle το 2018.

 

All photo credits Instagram @theroyalfamily

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares